Scandal imens pe scena politică! Milioane de euro au dispărut

Scandal imens pe scena politică. Social democrații continuă seria atacurilor dure la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. De această dată, PSD-ul scoate la iveală dispariția unei sume colosale.

Într-o postare pe pagina oficială de facebook, PSD scoate la iveală un amănunt șocant. Potrivit social democraților, în timpul stării de urgență, Guvernul a cumpărat 550 de ventilatoare, dar care n-au mai fost livrate, conform raportului Curții de Conturi.

În ceea ce privește valoarea acestora, este vorba despre o pierdere 4 milioane de euro.

”Un guvern care pune interesele sale electorale mai presus de siguranța și sănătatea cetățenilor săi trebuie #săplece !

#GoHOMEOrban”, scriu cei de la PSD, pe facebook.

Guvernul a distrus totul
Nu este prima oară când PSD-ul a lansat o serie extrem de gravă de acuzații la adresa Guvernului. La scurt timp după depunerea moțiunii de cenzură, social democrații au explicat din nou motivele pentru Guvernul condus de Ludovic Orban trebuie să plece de la Palatul Victoria.

În opinia social democraților, guvernanții s-au folosit de starea de urgență pentru a profita de banii românilor și au făcut abuz de putere încălcând nenumărate legi.

„România are nevoie de soluţii clare şi eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat şi la distrus! După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică şi socială.

Au folosit starea de urgenţă pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-şi pune pilele şi rudele în funcţii, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă şi austeritate pentru toţi ceilalţi”, a scris PSD pe pagina de Facebook.

Totodată, social-democraţii au subliniat faptul că în întreaga perioadă de Guvernare, liberalii nu au făcut nimic altceva decât să creeze haos și dezastru la nivel național.

„Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece! Atacul la CCR este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!”, mai scria PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *