Scandal imens la Guvern! George Simion: ”Așteptăm să ne primească ADEVARATUL conducător al Guvernului”

George Simion, liderul AUR, împreună cu parlamentarii formațiunii politice pe care o conduce s-au dus la Guvern pentru a discuta direct cu premierul Nicolae Ciucă sau cu cel care conduce România cu adevărat.

Parlamentarii AUR, conduși de președintele George Simion, au descins la Guvern și au cerut o discuție cu premierul Nicolae Ciucă, astfel încât certificatul verde să nu devină obligatoriu.

”Au fost colegii mei în vamă la acest sfârșit de săptămână și au venit cu o serie de propuneri semnate inclusiv de șefii DSU Timiș, DSU Arad. Au venit cu niște soluții urgente pentru a debloca situația din vămi, a declarat liderul AUR George Simion.

George Simion, revoltat pe situația din vămi: Oamenii carantinați pe nedrept
Liderul AUR este revoltat pe situația românilor care revin acasă de sărbători şi sunt ținuți în vămi cu orele şi nedreptățiți deşi au testul PCR.

Şi continuă: ”Am venit pentru că altfel nu se poate discuta cu reprezentații acestui Guvern, tot Raed Arafat conduce România în acest moment, am venit cu niște soluții. Așteptăm să ne primească premierul Nicolae Ciucă, pentru că și vocea opoziției trebuie să se audă și vocea românilor care sunt carantinați pe nedrept în aceste zile. Acum sunt cozi imense la Borș. Trebuie făcut cumva să nu se mai aplice carantina pentru cei care au test PCR și trebuie să funcționeze mai repede vămile, că de asta plătim taxe și impozite”, a declarat George Simion.

Liderul AUR: Tot Raed Arafat conduce România
George Simion este de părere că guvernul României nu este condus de premierul Nicolae Ciucă acuzând totodată că Raed Arafat este cel care manevrează totul din umbră.

Şi spune: ”Așteptăm să ne primească domnul Ciucă sau adevăratul conducător al Guvernului, domnul Raed Arafat”, a adăugat Simion dând și detalii cu privire la protestul de amploare care va avea loc mâine.

George Simion: ”Va fi un protest organizat de Societatea Civilă în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Ciolacu de a vota certificatul verde. Românii nu vor certificatul verde, chiar dacă sunt vaccinați, chiar dacă sunt nevaccinați.

O majoritate a românilor nu vrea să intre în restaurante sau să i se suspende dreptul la muncă și de aceea va fi mâine, la 9 dimineața, un mare protest!”, a mai spus liderul AUR subliniind faptul că el însuşi va veni alături de alți 2.000 de membri, potrivit A3.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *