SCANDAL HALUCINANT in Marea Britanie din cauza TIGANILOR

tigani-anglia2

HALUCINAT! O GRUPARE de TIGANI au o “AFACERE” în Anglia: Căsătorii gay false pentru imigranţii ilegali

O grupare de tigani se oferea să-i “ajute”, contra sumei de 10.000 de lire sterline, pe imigranţi să nu fie expulzaţi. Dacă aveau banii şi erau dispuşi să declare că sunt homosexuali totul era rezolvat.

O femeie, reporter la BBC, s-a dat drept imigrantă ilegală din India care făcea tot posibilul să nu fie expulzată. Gruparea de tigani s-a oferit să o ajute dându-i o soţie. Puşi în faţa camerei de filmare, gruparea de tigani din Romania a pretins dintr-o dată că nu înţeleg engleza.

Tiganii se foloseau de legislaţia britanică mai blândă în cazul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. După reportajul BBC, autorităţile au promis o anchetă şi legi mai dure.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

„Mi-aş dori ca ei să fie urmăriţi de ofiţerii pentru imigraţie. Anul acesta vom consolida legea pentru a identifica mariajele false”, a declarat James Brokenshire, ministru pentru Imigraţie şi Securitate.
Cei doi tigani din România ar putea fi trimişi 15 ani la închisoare pentru aranjarea de căsătorii false, iar cei care au obţinut dreptul de şedere în Marea Britanie prin intermediul lor vor fi expulzaţi.

VEZI VIDEO AICI: http://www.bbc.com/news/uk-england-london-29287504

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *