Scandal GAY la “X Factor”. CHELOO: “Dispretuiesc tot ce esti”

cheloo

Duminică a avut loc prima gală live a celei de a treia ediţii a concursului “X Factor”, difuzat de Antena 1. Spectacolul nu a fost lipsit de provocări, mai ales din partea unui concurent din echipa Deliei, Paolo Lagano, un homosexual italian, stabilit în România.

Acesta, prin atitudinea sa sfidătoare şi propaganda făcută ostentativ unei orientări sexuale controversate şi unui stil de viaţă dezavuat de români, a jignit o mare parte a telespectatorilor, dovadă fiind şi comentariile ulterioare de pe reţelele de socializare.

Deşi încurajat în comportament de Delia şi Dan Bittman, cel de al treilea jurat, Cheloo de la Parazitii, nu s-a sfiit să dezaprobe public ceea ce reprezintă concurentul.

paolo

În timp ce Paolo a apărut duminică pe tocuri și a cântat melodia „Paparazzi”, a cântăreței Lady Gaga, Cheloo a preferat să stea cu fața la public şi cu spatele la concurent. „Disprețuiesc tot ce reprezinți! Sper să pleci acasă! Țara asta te va trimite acasă”, a declarat acesta la sfârşitul reprezentaţiei italianului.

Citiți și:  Pedofilii se transformă în „persoane atrase de minori”. YouTube, Twitter și Instagram le fac propagandă pentru că nu sunt „rasiști”

Pe de altă parte, Delia i-a apreciat melodia și cum s-a comportat pe scenă, la fel fiind aplaudat și de Dan Bittman. Paolo a fost deasemenea ales de către public să meargă mai departe în concurs, fără ca reprezentanţii Antenei 1 să facă public numărul de voturi pe care le-a primit acesta.

În urma galelor live şi a reacţiei lui Cheloo, Fundaţia Accept, care apără şi promovează homosexualitatea, s-a pregătit să depună împotriva postului şi a cântăreţului sesizări la autorităţile competente. „La CNCD vor fi două plângeri: odată la adresa lui Cheloo ca persoană publică, iar cealaltă la adresa postului, care trebuie să ia o poziţie faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu ştiu de ce Cheloo îşi permite să vorbească în numele ţării. Este o declaraţie homofobă, inadmisibilă într-o ţară în care există legi care vorbesc despre drepturile cetăţenilor. Vom cere postului să-şi ceară scuze în mod public pentru ceea ce s-a întâmplat în «propria ogradă». Antena 1 trebuie să înţeleagă că există şi persoane LGBT care urmăresc show-ul şi care se simt afectate şi jignite de un discurs discriminatoriu. Eu cred că este o atitudine personală pentru că, încă de la preselecţie, s-a văzut că încearcă să-l pună într-o postură nepotrivită“, a declarat pentru Adecărul reprezentul Fundaţiei Accept, Anemari-Helen Necşulescu.

Citiți și:  Un nou atac la familia tradițională

Cunoscutul membru al trupei de hip-hop Paraziţii este un admirator recunoscut al mareşalului Ion Antonescu şi al lui Corneliu Codreanu, fondatorul Mişcării Legionare. Deasemenea, în cântecele sale nu de puţine ori homosexualii sunt ironizaţi prin versuri tăioase.

Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
felicia
felicia
7 ani in urma cu

Bine a facut Cheloo!iar cei ofensati n-au decit sa se mute unde vor ei daca se simt marginalizati intr-o majoritate normala1

scortosul
scortosul
7 ani in urma cu
Raspunde lui:  felicia

JOS mafia SUS PATRIA !!! Bravoooooo Chelu !!!! JOS sodomia SUS ONOAREA !!!! BRAVOOO< BRAVOOOOO Chelu !!!!!!! Afara, afara cu sodomitii din tara!

Alin
Alin
7 ani in urma cu

Bravo Cheloo. Frustratii de la ACCEPT sa isi tina in case protejatii. Noi vrem o lume morala in care sa ne educam copii.

Jenant pt Antena faza, si mai ales faptul ca nu a facut public rezultatul.

dan grajdeanu
dan grajdeanu
7 ani in urma cu

Felicitari Chelo,in fata lui Dumnezeu,Acesta nu se va rusina de tine.

Reb Rebus
Reb Rebus
5 ani in urma cu

Cu ocazia asta am devenit fan ""Parazitii"" 🙂