Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALNOUTATISTIRI

Scandal GAY la “X Factor”. CHELOO: “Dispretuiesc tot ce esti”

cheloo

Duminică a avut loc prima gală live a celei de a treia ediţii a concursului “X Factor”, difuzat de Antena 1. Spectacolul nu a fost lipsit de provocări, mai ales din partea unui concurent din echipa Deliei, Paolo Lagano, un homosexual italian, stabilit în România.

Acesta, prin atitudinea sa sfidătoare şi propaganda făcută ostentativ unei orientări sexuale controversate şi unui stil de viaţă dezavuat de români, a jignit o mare parte a telespectatorilor, dovadă fiind şi comentariile ulterioare de pe reţelele de socializare.

Deşi încurajat în comportament de Delia şi Dan Bittman, cel de al treilea jurat, Cheloo de la Parazitii, nu s-a sfiit să dezaprobe public ceea ce reprezintă concurentul.

paolo

În timp ce Paolo a apărut duminică pe tocuri și a cântat melodia „Paparazzi”, a cântăreței Lady Gaga, Cheloo a preferat să stea cu fața la public şi cu spatele la concurent. „Disprețuiesc tot ce reprezinți! Sper să pleci acasă! Țara asta te va trimite acasă”, a declarat acesta la sfârşitul reprezentaţiei italianului.

Pe de altă parte, Delia i-a apreciat melodia și cum s-a comportat pe scenă, la fel fiind aplaudat și de Dan Bittman. Paolo a fost deasemenea ales de către public să meargă mai departe în concurs, fără ca reprezentanţii Antenei 1 să facă public numărul de voturi pe care le-a primit acesta.

În urma galelor live şi a reacţiei lui Cheloo, Fundaţia Accept, care apără şi promovează homosexualitatea, s-a pregătit să depună împotriva postului şi a cântăreţului sesizări la autorităţile competente. „La CNCD vor fi două plângeri: odată la adresa lui Cheloo ca persoană publică, iar cealaltă la adresa postului, care trebuie să ia o poziţie faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu ştiu de ce Cheloo îşi permite să vorbească în numele ţării. Este o declaraţie homofobă, inadmisibilă într-o ţară în care există legi care vorbesc despre drepturile cetăţenilor. Vom cere postului să-şi ceară scuze în mod public pentru ceea ce s-a întâmplat în «propria ogradă». Antena 1 trebuie să înţeleagă că există şi persoane LGBT care urmăresc show-ul şi care se simt afectate şi jignite de un discurs discriminatoriu. Eu cred că este o atitudine personală pentru că, încă de la preselecţie, s-a văzut că încearcă să-l pună într-o postură nepotrivită“, a declarat pentru Adecărul reprezentul Fundaţiei Accept, Anemari-Helen Necşulescu.

Cunoscutul membru al trupei de hip-hop Paraziţii este un admirator recunoscut al mareşalului Ion Antonescu şi al lui Corneliu Codreanu, fondatorul Mişcării Legionare. Deasemenea, în cântecele sale nu de puţine ori homosexualii sunt ironizaţi prin versuri tăioase.

Sursa: FrontPress.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

6 comentarii

  1. Bine a facut Cheloo!iar cei ofensati n-au decit sa se mute unde vor ei daca se simt marginalizati intr-o majoritate normala1

    1. JOS mafia SUS PATRIA !!! Bravoooooo Chelu !!!! JOS sodomia SUS ONOAREA !!!! BRAVOOO< BRAVOOOOO Chelu !!!!!!! Afara, afara cu sodomitii din tara!

  2. Bravo Cheloo. Frustratii de la ACCEPT sa isi tina in case protejatii. Noi vrem o lume morala in care sa ne educam copii.

    Jenant pt Antena faza, si mai ales faptul ca nu a facut public rezultatul.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.