Scandal FARA PRECEDENT: Ucraina cere un CERTIFICAT DE SANATATE MINTALA pentru președintele Parlamentului Ungariei

Ministerul ucrainean de Externe a reacționat la cuvintele președintelui Parlamentului ungar, Laszlo Köver, care a declarat că președintele Volodimir Zelenski are probleme psihice și l-a invitat pe președintele legislativului maghiar să prezinte un certificat de sănătate mintală. Reacția a fost publicată duminică de reprezentantul oficial al Ministerului de Externe, Oleg Nikolenko.

„Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei așteaptă eliberarea unui certificat privind starea sănătății sale mintale a președintelui Parlamentului ungar, Laszlo Köver. Evaluarea ulterioară a cuvintelor domnului Köver depinde în mod direct de concluzia consemnată în certificat”, a scris Nikolenko pe pagina sa de Facebook.

În opinia sa, „politicienii maghiari continuă în mod persistent să arunce cu noroi în Ucraina”, ceea ce nu este surprinzător, deoarece „din punct de vedere istoric, Ungaria s-a orientat de mai multe ori de partea răului”.

Citiți și:  Volodimir Zelenski, mesaj fulminant! Anunţul făcut în plin război

Köver, într-un interviu publicat duminică la televiziunea ungară, a precizat că Zelenski are, se pare, probleme psihice și că acest lucru explică atacurile sale la adresa liderilor străini.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.