Scandal fără precedent la Antena 3! Mircea Badea TUNA si FULGERA: ”Niște javre!”

Scandal fără precedent la Antena 3. Mircea Badea a lansat un atac dur, nemulțumit de atitudinea lui Radu Tudor, colegul său de post, care și-a exprimat solidaritatea față de decizia Ministerului Justiției de a retrage acreditările pentru reprezentanții presei considerați incomozi.

Mircea Badea, cuvinte grele la adresa colegului Radu Tudor

„Un politician european nu face așa ceva. Penibilul nu poate fi explicat. Presa trebuie să fie solidară” , a fost mesajul scris de Radu Tudor pe Facebook, prin care jurnalistul își exprimă solidaritatea față de colegii de breaslă ce au rămas fără acreditări.

Postarea nu a fost deloc pe placul lui Mircea Badea. Cunoscutul realizator al emisiunii În Gura Presei critică în termeni duri atitudinea colegului său, afirmând că el niciodată nu va putea fi solidar cu cei pe care îi numește „jivine”.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Mesajul dur transmis de Mircea Badea

„Când o sa fiu eu solidar cu niște jivine care întrerup declaratiile de presă zbierând obsesiile lor demente, cu niste javre care fac fake news cu intenție și misiune, cu niște potăi care apaludă abuzurile și atrocitățile altor descreierați, cu niște puroaie care se excită la tortura, ei bine atunci va pactiza și NATO cu ISIS, iar eu o voi lua cu sorcova devesela prin sat” , a reacționat Mircea Badea, mesajul său fiind transmis prin intermediul aceleiași rețele de socializare, la doar câteva ore după comentariul scris de Radu Tudor.

Totul a început după ce Ministerul Justiției a anunțat că retrage acreditările anumitor jurnaliști, considerați incomozi. Este vorba despre Ionela Arcanu de la Realitatea TV și Ovidiu Oanță de la Pro TV. La scurt timp după acest anunț, a sosit și prima reacție din partea ministrului Tudorel Toader.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

„În documentele de acreditare la MJ, există o clauză prin care se prevede “mă angajez să respect regulile de conduită”. În repetate rânduri, am făcut apel pentru respectarea respectivei clauze! , a scris Tudorel Toader pe contul personal de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *