Scandal fără precedent! CODUL GALBEN a pus-o LA ZID pe Firea

Scandal fără precedent în Capitală, la nivel de primării. Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa Gabrielei Firea, cerându-i imperativ să ia măsuri pentru rezolvarea situației din București. Replica acesteia nu s-a lasat însă mult așteptată.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat, sâmbătă, că situaţia RADET a devenit „inacceptabilă” în Bucureşti, arătând că în cartierele Drumul Taberei, Militari, Crângaşi şi Ghencea, „cele mai afectate de avariile din reţea”, zeci de mii de bucureşteni stau în frig în case. „În fiecare zi cei de la RADET sunt chemaţi la intervenţii în Sectorul 6. Lucrările se desfăşoară greoi şi sunt multe situaţii în care autoritatea locală este nevoită să acţioneze de urgenţă pentru a proteja cetăţenii de posibilele pericole pe care le prezintă lucrările din teren. Am primit sute de mesaje pe care le-am redirecţionat şi care nu suportă amânare. Familii cu copii mici stau în case sub limita de confort acceptabilă, aceasta este o stare de fapt creată de o gestionare ineficientă a situaţiei. Primăria Municipiului Bucureşti trebuie să acţioneze conform unul plan concret de măsuri de investiţii în această regie pe care o administrează. Situaţia a devenit inacceptabilă şi solicit intervenţia de urgenţă la toate avariile anunţate”, a afirmat primarul Sectorului 6, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a susţinut că PNL încearcă să politizeze subiectul şi aminteşte că partidul din opoziţie a detinut controlul RADET timp de zece ani. „Pentru prima dată în ultimele decenii, Primăria Capitalei investeşte în reabilitarea reţelelor RADET şi face toate eforturile să recupereze o perioadă de 27 de ani în care Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice nu a beneficiat de investiţii concrete”, a susţinut Firea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *