SCANDAL EXPLOZIV între PSD și POLIȚIE. NOI înregistrări cu ȚUȚUIANU. Fără DOSAR PENAL după o TENTATIVĂ de CRIMĂ asupra unui PRIMAR

–––
O nouă înregistrare cu vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu, a ajuns în spațiul public. De această dată, vicepreședintele PSD le explică primarilor că îi va cere explicații șefului Poliției în privința unor dosare penale în care victime sunt edilii PSD ai județului.

„Opreşte (n.r. Poliţia) pe aştia de la presă care ne însoţeau. Ei spun: Domne’, suntem cu domnul Ţuţuianu! Nu ne interesează pe noi!(a răspuns poliţistul – n.r.). Astăzi o să-l chem (pe şeful Poliţiei – n.r.) şi eu să-l întreb: e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar de exemplu, primarul din Vişineşti, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ală? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl baţi pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la maşină într-o singură zi, unde-i Poliţia română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un miliţean de la Găeşti, a ajuns la Gura Foii şi a găsit unul cu căruţa de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare!”, spune Țuțuianu în înregistrarea publicată de postul de televiziune MDI TV din Târgoviște.
Potrivit unui comunicat de presă dat de către IPJ Dâmbovița: „În acea perioadă, adjunctul şefului I.P.J Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Păun Sorin, a fost lăsat la comanda Inspectoratului, prin dispoziţie. De asemenea, nici acest ofiţer de poliţie nu a fost sunat sau chemat în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Adrian Țuțuianu a declarat că „nu era o chemare la ordin” ci că ar fi dorit să îi ceară explicații șefului Poliției de ce agresorul primarului din Vișinești nu are dosar penal.
„Acolo nu era o chemare la ordin a cuiva, ci era pur şi simplu o chemare pentru a-l informa (pe şeful Poliţiei – n.r.) că un primar din judeţ, de la Vişineşti, a fost bătut, şi cu maşina vandalizată şi cu multe chestiuni, iar altul a fost atacat în curte, a scris presa, a intrat unul noaptea peste el, iar eu am constatat că nu s-au sesizat foarte rapid, ăsta era sensul discuţiei, nu altul”, a declarat Țuțuianu, pentru Mediafax.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.