“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICASTIRI

SCANDAL dupa OMAGIILE aduse PROASTEI de DANCILA – Fost ministru: „Daca fetitei mele ii cerea un cadru didactic sa stea in cap ca sa amuze un politician, nu vreti sa stiti de ce eram in stare” – Video

copil

Violeta Alexandru, fost ministru pentru Consultare Publica si Dialog Social in Guvernul Ciolos, se declara extrem de revoltata de manifestarile organizate la Pitesti in cinstea premierului Dancila cu ocazia „Simfoniei lalelelor”.

„Nici nu ma pot uita la imaginile in care fetitei nu ii reusea momentul prin care trebuia sa aduca buna dispozitie politicienilor”, spune Alexandru.

„Daca fetitei mele ii cerea un cadru didactic, instructor, un adult care era implicat in formarea ei, sa stea in cap ca sa amuze un politician, nu vreti sa stiti de ce eram in stare. Sper, o spun direct, ca parintii acestei fetite sa fi luat atitudine. De la fiecare dintre noi se schimba Romania.

Nici nu ma pot uita la imaginile in care fetitei nu ii reusea momentul prin care trebuia sa aduca buna dispozitie politicienilor din tribuna iar instructorul insista, punand presiune pe ea.

Cum va permiteti politicieni carora nu va pasa decat sa vi se faca pe plac, sa va bateti joc de educatia, implicit sistemul de valori afectand direct formarea copiilor nostri, punandu-i sa stea in cap in fata voastra? Cum ati ajuns cadre didactice, implicit instructori de la diferite activitati extra-curriculare, sa va umiliti in asa hal in fata politicului? Cum de nu va revoltati parinti, cand copiii vostri sunt umiliti, cand li se insufla sa fie supusi sefilor tarii, cu atat mai grav cand acestia se vad a fi incompetenti!

VEZI SI: ROMANIA in SCANDALUL international – COMISIA EUROPEANA va interveni, in timp ce ROMANII sunt deja avertizati ca siguranta lor este in PERICOL

NU! Astfel de politicieni pur si simplu nu au ce cauta in politica! Vremea lor a apus. In loc sa opreasca momentul oribil, premierul premiaza copilul cu flori. NU! Asa ceva nu – in educatia fetitei mele!

Voi lupta cu toate fortele pentru un comportament in politica care sa nu aiba nimic, dar nimic, in legatura cu ce vad in aceste poze!”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.