SCANDAL DUPĂ CONCERTUL SUSȚINUT DE MAESTRUL TUDOR GHEORGHE DE 8 MARTIE ÎN CONSTANȚA: ”ÎN AFARA GLUMELOR DE ȘANTIER AU FOST NUMAI MELODII DE JALE”. SCRISOAREA DESCHISĂ A UNUI FAN

Un bărbat din Constanța, spectator la concertul pe care Tudor Gheorghe l-a susținut în data de 8 martie în Constanța, a trimis o scrisoare deschisă pe adresa redacției CANCAN.RO în care reclamă modul neprofesionalist în care maestrul s-ar fi prezentat în fața audienței.

Redăm întru-totul scrisoarea domnului din Constanța, cititor CANCAN.RO, în care a enumerat anumite momente de prost gust, susține el:

”Vă aduc la cunoștință în speranța că veți putea ajuta viitorii cumpărători de bilete la concertele maestrului Tudor Gheorghe să se gândească înainte de a cumpăra biletele.

În această seară am avut proasta inspirație sa-i fac surpriză soției biletele la concertul „FEMEIA” susținut de Tudor Gehorghe în Casa de Cultură din Constanța. Acest concert „FEMEIA” din 8.03.2019 susținut la Constanța era mai potrivit să se numească „Sfinții Mucenici” sau oricum altcumva, că în afara glumelor de șantier au fost numai melodii de jale. Erau numai balade pentru „mama care nu mai e printre noi” și tot felul de pomeniri ale mamelor care au fost mame. Nu mă așteptam ca de 8 Martie Tudor Gheorghe să facă glume „de șantier” într-o sală în care erau destul de multe femei.

Nu cred ca au fost cele mai bune glume cele precum „după ce se mărită toate devin ciocănitori din privighetori” sau mârlăneasca glumă cu „animal care trăiește pe lângă casa omului și se hrănește cu zilele acestuia”. Poate că în mintea unora aceste glume sunt unele foarte reușite, însă cu siguranță asta se întâmplă în pauza de masă de pe șantier sau în cine știe ce alte locuri, nu în sala de spectacol. Dacă la toate astea mai adăugăm și faptul că nimeni nu a fost în sală gratis, pentru că așa cum știți, biletele de intrare nu sunt chiar ieftine, sau cel puțin asta e părerea mea. Mă așteptam ca la 130 RON spectatorul/spectatoarele să fie măcar respectate în limita bunului simt nu să fie jignite.

Multă vreme am avut o părere mult mai bună despre maestrul Tudor Gheorghe, dar poate că m-am înșelat prea multă vreme.
Mă asteptam ca măcar într-o zi de 8 martie să fie atent cu femeile și să cânte despre și pentru ele. Suprinzător, dar la Constanța a făcut glume total deplasate la care râdeau în sală numai o anumită categorie de oameni, iar melodiile au fost neașteptat de triste, mohorâte sau cum vreți să le descrieți.

Daca și Tudor Gheorghe a ajuns să facă asemenea glume, atunci de ce sa mai avem pretenții de la „generația de faceboociști”, cum îi numește chiar el.

Asta e părerea mea pe care o susțin și semnez.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *