“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISOCIETATESTIRI

Scandal de proportii provocat de TIGANI in centrul Bucurestiului

scandal-tigani

Evacuare cu scandal în centrul Bucurestiului. Aproape 100 de tigani care au ocupat ilegal un imobil sunt acum scoşi din clădire. În semn de protest, câtiva tigani s-au urcat pe acoperiş.

Autoritățile așteaptă ca tiganii să-și facă bagajele și să elibereze zona. Totul a pornit de la o locuință, dar întreaga zonă care este evacuată conține 25 de imobile care au fost retrocedate iar în cele din urmă au fost câștigate definitiv și irevocabil în instanță.

Executorul judecătoresc a spus că o ultimă hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă a fost dată în 2011 și că tiganii au fost somați de mai multe ori să părăsească aceste imobile, lucru pe care oamenii nu l-au făcut.

Câtiva tigani care urmează să fie evacuati s-au urcat pe acoperișul unei clădiri în formă de protest. Ei spun că nu vor coborî până când nu vor sta de vorbă cu primarul sectorului 3.

Peste 50 de jandarmi au intervenit la această acțiune pentru că tiganii se opun să părăsească aceste locuințe până când primăria nu le va asigura un cuib.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

8 comentarii

 1. Da mie nu-mi asigura primaria un cuib? Normal ca nu, ca-s fraier si lucru si mai fac o facultate intre timp… Si da, stau in chirie…

  1. Pentru ca nu esti “minoritar”. Daca te uiti la alte articole despre tigani ai sa observi cum explicam ca ei au mai multe drepturi decat majoritatea in Romania.

 2. Isi construiesc palate pe unde li se nazare ,fura curent electric ,mai rau de atat ameninta , aduna "taxe",jefuiesc si ii ucid pe romani.Autoritatile ii protejeaza…De ce ? Pentru ca tiganii trebuie sa fie majoritari in Romania pana in 2030.
  Sunt lasati liberi sa ne omoare.Noi ,romanii nu mai avem nici o autoritate care sa ne reprezinte,sa ne ocroteasca ,si sane apere drepturile.De aceea trebuie sa ne organizam grupuri de rezistenta locala,trebuie sa invatam sa ne autoaparam daca nu ,noi vom fi ultimii.

 3. un loc bun ar fi un teren viran imprejmuit cu garduri de 5 m si sarma ghimpata si "centrala termica" in mijloc

 4. SA-nteleg ca hotararea definitiva si irevocabila era din 2011, iar executorii ABIA ACUM – in ceasul al 14-lea (adica in 2014, dupa 3 ani) au inceput sa-i dea afara?!
  Chiar si la ora asta ei (autoritatile) SE OPINTESC ca niste nevolnici, de niste cioturi?!
  Ce-i aia NU VOR?! Luati de ceafa, suturi in cur, bagati in duba si direct pe campii…de pe unde au venit de s-au pripasit, nu?! La fel trebuie procedat cu toti homlesii din orase, din Buc.mai ales, din canale – scosi, dusi cu forta in coltul de tara de unde-au venit!
  Ce? Ameninta ca se arunca de pe acoperis, cumva?! Sa se arunce – cu parapanta, cu propriile aripi…sa-i vedem plonjand CU GRATIE!

 5. Clădirile nefolosite din centrul bucalist au fost folosite de ţigani pentru că nu aveau locuinţe. Pe de altă parte chiar dacă ţiganii nu le locuiau tot adunătură de gunoaie pestilenţiale bucaliste erau toate acele clădiri. Societatea capitalistă multilateral dezvoltată şi înaintată spre imperialism ţine capitala României în mizerie şi sărăcie sub pretextul democraţiei burgheze.

 6. Trebuie curatati din Centrul Capitalei. Ne-au adus la exasperare cu deranjul pe care-l fac pentru ca li se permite. Nu se mai poate cu ei. UE ne oblige sa-i ajutam sa se integreze in societate iar acestia ne creaza numai problem ca sa nu mai spun de injuriile la adresa romanilor. Efectiv politia nu are ce sa le faca si ei stiu asta !!! De aceea fac si mai rau pentru ca stiu ca nimeni nu le poate face nimic. Acesti inadaptabili intr-=o societate trebuie EVACUATI din centrul Capitalei si dusi la periferie !!!Despre discriminarea romanilor de catre tigani de ce nu se voorbeste la tembelizor ??? Cum suntem terorizati de acestia in plin centru ? Sa veniti pe lana fostul liceu Unirii sa vedeti ce dezordine fac si cat se p*sa pe romani si cat de favorizati sunt acestia !!!

  AFARA CU ACESTI NEMERNICI DIN CENTRUL BUCURESTIULUI !!!

  NU SE MAI POATE ODIHNI OMUL DE LA SERVICI CA ACESTIA OCUPA INTREAGA STRADA SI PUN MANEAUA SA SE ASCULTE IN TOT CARTIERUL SI CU TOATE RECLAMATIILE LA POLITIE ACESTIA FAC SI MAI RAU CHIAR AMENINTA LUMEA CU INTRATUL IN CASELE ACESTORA !!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.