Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

SCANDAL DE PROPORTII. Orgii în cancelaria Austriei! Detalii incredibile

sebastian kurz

Scandalul politic de la Viena, care a provocat în doar câteva ore demisia vicecancelarului Heinz-Christian Strache, este departe de a se încheia. Într-o nouă înregistare, vicecancelarul demisionar austriac vorbește despre orgiile cancelarului PPE Sebastian Kurz, despre care spune că „ar fi avut loc în camerele din spatele drogurilor”, potrivit flux24.ro.

Interesant este că această nouă înregistrare poate face referire directă la declarația de sâmbătă a lui Strache care și-a cerut scuze pentru răspândirea de zvonuri despre cancelar, transmite postul de televiziune austriac OE 24.

Strache vorbește, în înregistrare, și de fostul cancelar austriac Christian Kern (SPO-socialiștii austrieci). „Am un informator care mi-a trimis fotografii cu Kern, cu negri minori în Cape Town”, spune Strache.

Înregistrările au fost făcute înainte de alegerile parlamentare din 2017 în Ibiza. În acestea Strache apare alături de actualul lider al grupului parlamentar al FPO și de o rusoaică, presupusă nepoata a unui oligarh rus. În prima parte a înreguistrării Strache vorbește de donații pentru partidul său în schimbul cărora ar putea da când va ajunge la guvernare contracte din bani publici. De asemenea se vorbește și de preluarea celui mai răspândit cotidian austriac, Kroner Seitung.

Vicecancelarul austriac Heinz-Christian Strache, liderul formaţiunii de extremă dreapta Partidul Libertăţii (FPOe), care face parte din coaliţia de guvernământ, şi-a anunţat sâmbătă demisia din funcţie în urma difuzării unei înregistrări video compromiţătoare în care Strache oferă contracte guvernamentale în schimbul sprijinului politic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.