SCANDAL de proporții IN DIRECT: Mi-e JENĂ să fiu în dialog cu dvs. Bocitoare, veniți cu toate tâmpeniile

Dan Vîlceanu, Oana Florea și Elena Cristian s-au certat în direct pe tema pensiilor.

Totul a pornit de la creșterea pensiilor, lucru specificat în proiectul de guvernare, moment în care Dan Vîlceanu a spus că nu este vorba despre programul de guvernare, ci despre cel electoral. Aceasta a fost detaliul care a declanșat scandalul din direct și schimbul de replici dure.

“Banii pe care-i primesc sunt mai mulți decât au primit anul trecut, când punctul de pensie a fost în jur de 1.324 de lei, cred. Anul acesta vom avea 1.442 de lei, deci practic pensionarii vor primi mai mulți bani”, a spus Dan Vîlceanu.

“Este o lege! Este legea programului de guvernare!”, a completat Oana Florea.

“Aici e fapta cea mai gravă. Că am ajuns în România să ne promitem prin legi. Această lege nu a avut niciun fel de susținere financiară atunci când a fost votată în Parlament și eu nici nu am votat-o, știind clar că nu pot exista surse la buget pentru a majora pensiile”, a completat Dan Vîlceanu.

Aceasta a fost declarația care izbucnit schimbul de replici:
Elena Cristian: Dar programul de guvernare al PNL l-ați votat?

Dan Vîlceanu: În programul de Guvernare nu scrie!

Elena Cristian: Scrie o majorare de 8% din septembrie.

Oana Florea: Cum nu scrie?! Scrie!

Dan Vîlceanu: În programul de guvernare nu! Se spune asta în programul electoral!

Elena Cristian: Păi stați puțin, programul electoral nu e același lucru cu programul de guvernare?! Adică promisiunile electorale sunt minciuni!

Dan Vîlceanu: Dvs. ați încercat să spuneți o minciună când ați spus că scrie asta în programul de guvernare.

Elena Cristian: Domnu` Vîlceanu, nu mă luați din nou cu prostii de genul că știți că nu vă merge! Ați promis în campania electorală, prin programul electoral, creșterea pensiilor cu 8%? Da sau nu?!

Dan Vîlceanu: Doamna Elena Cristian, faptul că sunteți femeie vă puteți comporta cum vreți dvs. Pentru că nu-mi stă în caracter să fiu agresiv cu doamnele.

Elena Cristian: Puteți să fiți cum vreți, dar să fiți sincer!

Oana Florea: E incredibil așa ceva!

Elena Cristian: Sunteți incredibil domnule Vîlceanu, incredibil! Cu programul de guvernare v-ați prezentat în fața electoratului! Dvs. vă uitați la dvs. când spuneți lucrul ăsta?!

Dan Vîlceanu: Doamnă, eu mă uit la dvs. cum faceți. Și văd ceva ce nu-mi place.

Moderatoarea emisiunii, Cristina Șincai, a intervenit în scandal și a citit din programul de guvenare
“Am căutat acum programul de guvernare (…) La capitolul pensii scrie așa: Susținem aplicarea generală a principilui contributivității (…) vom continua să majoreze anual valoarea punctului de pensie pentru a acoperi 100% rata inflației (…)”, a intervenit Cristina Șincai.

Elena Cristian: E și inutil să intrăm într-un dialog cu dânsul pentru că… nu că ne ia pe noi de proști, ci ia 5 milioane de pensionari. Mi-e și jenă să fiu în dialog cu dvs. Eu din momentul ăsta nu mai intru! Spuneți atâtea prostii pe secundă încât este jenant să port un dialog cu dvs.

Dan Vîlceanu: Dar vă rog să ieșiți și acum! Profitați de faptul că sunteți femeie și jigniți absolut îngrozitor. Refuz să mai vorbesc cu dvs!

Elena Cristian: Nu, nu are legătură una cu alta! Foarte bine, poate nu mai spuneți atâtea tâmpenii! Să refuzați să intrați cu mine în direct că poate scapă țara de tâmpeniile dvs! Că din statutul de bocitoare de la PNL veniți cu toate tâmpeniile, credeți-mă! Jenantă poziția dvs. să-i păcăliți pe oamenii ăștia!

Dan Vîlceanu: Doamna Cristian, uitați-vă în oglindă și întrebați-vă dacă arătați frumos când faceți așa!

Sursa:dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!