Scandal de pomină în America! Interviul televizat al lui Joe Biden a fost „ajustat” pentru ca președintele să nu apară ”incoerent și confuz”

Scandalul provocat de interviul acordat de președintele Joe Biden lui George Stephanopoulos pentru postul ABC News continuă în SUA.

Evacuarea celor care fug de talibani, prioritatea NATO. Reprezentanții alianței, șocați de viteza cu care talibanii au preluat puterea

Nu mai e vorba numai de faptul că președintele american a spus că haosul retragerii din Afganistan era inevitabil, după ce susținuse contrariul cu doar câteva zile înainte. Acum, sunt luați la țintă jurnaliștii de la ABC News sub acuzația că au „cosmetizat” la editare declarațiile președintelui pentru ca acesta să nu pară „incoerent și confuz”.

ABC News a eliminat pasajele în care Biden a pierdut contactul cu realitatea
Postul ABC News a dat publicității o transcriere completă a interviului acordat de Joe Biden. În această transcriere apar, însă, și pasaje pe care telespectatorii nu le-au putut vedea la televizor. Printre pasajele care au dispărut la editarea video se numără și cel în care Biden vorbește despre fiul său Beau.

Mai întâi, președintele susține în mod fals că fiul său Beau (care a murit în mai 2015, la vârstă de 46 de ani), a slujit în Afganistan. Apoi s-a corectat și a spus că După câteva secunde, Biden a susținut că Beau era în Marina, când de fapt era în Armată.

Biden e „slăbiciunea din centrul guvernului”
Tucker Carlson, realizatorul emblematic al Fox News, a acuzat postul ABC că a editat schimbul pentru a face ca Biden să pară mai puțin „incoerent” și „confuz, eliminând declarațiile mormăite și cele care arată că președintele are grave probleme cu memoria. „Spre sfârșitul interviului său cu ABC a avut loc un schimb de cuvinte semnificati, Acest schimb nu a fost niciodată difuzat pe cameră. În zilele noastre, posturile de televiziune editează foarte des interviuriule din lipsă de timp. Dar ABC News pare să fi editat porțiunile care l-ar fi făcut pe Joe Biden să arate, cum să spun, nu ca u n președinte, ci confuz și incoerent„, a spus Tucker Carlson, gazda Fox News, joi seară..

Biden s-a luptat să depășească momentele de bâlbâială în coplărie și a vorbit deschis despre problemele pe care le are când trebuie să vorbească în public, chiar dacă a muncit timp de decenii pentru a-și corija acest defect.

Carlson crede, însă, că pasajele eliminate demonstrează lucruri mai importante.

„Credem că merită să știm ce s-a întâmplat, mai ales într-un moment de criză națională. Nu-l atacăm, nu-ți spunem asta cu bucurie – îți spunem asta pentru că este adevărat. Lucrul înfricoșător legat de Afganistan este că dezvăluie slăbiciunea americană. Și slăbiciunea naște agresiune.
În context, Tucker a spus că observațiile lui Biden au dezvăluit „slăbiciune în centrul guvernului”, notează Daily Mail.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *