Scandal cu Șoșoacă IN DIRECT la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Senatoarea exclusă din AUR a fost acuzată că poartă “responsabilitatea” pentru moartea actorului Bogdan Stanoevici, pe motiv că “a crezut-o” că “nu există COVID şi a murit în spital”.

Fostul parlamentar Gelu Vişan a răbufnit, în emisiunea lui Victor Ciutacu, în momentul în care Diana Şoşoacă a vorbit despre continuarea protestelor anti-mască şi anti-restricții.

„Aveţi fix aceeaşi responsabilitate pentru aceeaşi persoană, amic atât cu mine, care s-a prăpădit mergând tot pe mâna dumneavostră. Un actor. Ştiţi foarte bine! Din cauza faptului că v-a crezut pe dumnevoastră că nu există COVID şi a murit în spital”, a spus Gelu Vişan, în direct „Gelu, faci referire la tragedia lui Bogdan Stanoevici?, l-a întrebat Victor Ciutacu pe Gelu Vişan.

„Aveţi oameni pe conştiinţă”
Diana Şoşoacă: Chiar nu vă e ruşine? Cum vă permiteţi?

Gelu Vişan: Pe drepturile omului sunt de acord, dar niciodată nu am spus că nu există COVID:

Diana Şoşoacă: Niciodată nu am sfătuit oamenii să nu pună oxigenul.

Gelu Vişan: Minţi! Le-ai spus că nu-şi pună mască! Nu ţi-e ruşine?!

Diana Şoşoacă: Sunteţi un mizerabil! Un impostor!

Gelu Vişan: Mizerabilă eşti tu!

Diana Şoşoacă: Sunteţi mizerabil în comportament. Un impostor!

Citiți și:  Anunț șoc făcut de senatoarea Diana Șoșoacă. News alert

Gelu Vişan: Aveţi oameni pe conştiinţă. Trebuie să vă spună cineva să vă potoliţi odată!

Vişan: Au ieşit oameni din spital şi au murit că au auzit-o pe Şoşoacă la televizor că nu există COVID.

Şoşoacă: Nu mă interesează afirmaţiile unei persoane care s-a dicreditat prin contradicţiile pe care le foloseşte.

„Am fost rugată să intervin să fie mutat de la Pantelimon, unde mi s-a comunicat că nu mai au ce să-i facă”
„În ceea ce-l priveşte pe Bogdan Stanoevici, Bogdan nu a vrut să spună nimănui că s-a îmbolnăvit. A ţinut o răceală pe picioare timp de două săptămâni în campanie electorală. A făcut pneumonie şi într-un final a fost dus de un prieten comun la Spitalul Pantelimon. La Spitalul Pantelimon a stat vreo 4 săptămâni până într-un final când a fost pus pe aparate. Ulterior am fost rugată să intervin să fie mutat de la Pantelimon unde mi s-a comunicat că nu mai au ce să-i facă. Cu insistenţele mele, l-au mutat la Fundeni.

La Fundeni, ştiţi că s-a putut ce s-a putut face. A fost dr. Nicolescu care a încercat să-i aplice un tratament. A vrut să-l ducă şi pe Bogdan la Viena, însă familia nu a fost de acord. Este o alegere a familiei şi a lui de a sta bolnav cât a considerat el”, a explicat Şoşoacă.

Citiți și:  Diana Şoşoacă, atac SOCANT la adresa parlamentarilor, in plen: "V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi!"

Vişan: Bolnav de ce, doamna Şoşoacă? Vezi unde e dublul limbaj?

Şoşoacă: Discuţiile cu oxigenarea au fost purtate de Societatea de Pneumologie şi cu doamna doctor Flavia Groşan. Nu îmi permit să spun dacă poţi să pui masca de oxigen sau nu. Am spus de masca aceasta de protecţie, raportat la legislaţie şi ce spun sute de medici.

Parchetul Tribunalului București a clasat dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici, deschis în urma plângerii făcute de Diana Şoşoacă, motivația fiind aceea că nu există suspiciuni în această privinţă.

Plângerea a fost făcută de parlamentarul Diana Șoșoacă, care se adresase Parchetului General, care ulterior a declinat cauza către Parchetul Capitalei. Procurorul de caz a constatat însă că nu sunt suspiciuni, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor pe care le-a avut Bogdan Stanoevici.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!