Scandal cu George Simion și Gelu Vișan IN DIRECT: ‘Ești un nesimțit și un prost. Ești un golan și un derbedeu’

George Simion a fost ținta jignirilor lui Gelu Vișan, fost în PD și PMP, marți seara, la România TV! Simion a fost numit ”golan”, ”derbedeu”, ”nesimțit” și ”prost” de către Vișan, după ce liderul AUR l-a acuzat că a fost condamnat pentru viol și grațiat de Emil Constantinescu.

În emisiune a intervenit și Claudiu Târziu, celălalt co-președinte al AUR, iar Vișan a dezvăluit că acesta i-ar fi cerut să intre în AUR, dar a refuzat oferta din cauza lui Simion.

”Gelu Vișan: George Simion, ești un nesimțit și un prost. Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu.

Citiți și:  Doctorița Flavia Groșan a RĂMAS UIMITĂ după ce l-a cunoscut pe George Simion: Frumos foc, briliant, ADORABIL!

George Simion: E nebun la cap!

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!”, au fost replicile de la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citiți și:  Dr. Flavia Groșan, despre George Simion și protestul AUR: Un miting absolut decent. Lumea l-a simțit și începe să-l perceapă ca pe un lider

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.