Scandal cu BÂTE și FOCURI DE ARMĂ în fața Primăriei! Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe tigani – VIDEO

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital, iar alte zece au fost conduse la sediul Poliției. Numeroși indivizi au fost puși la pământ și imobilizați de mascați.

Scandalagii au continuat să arunce cu pietre și să se bată cu bâtele chiar și după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Mascații au intervenit în forță, în această dimineață, în fața primăriei din Bascov, după ce mai mulți indivizi s-au luat la bătaie și au tras cu pistoalele.

Totul s-a întâmplat în fața primăriei din Bascov (Argeș), acolo unde două familii de romi, care aveau conflicte mai vechi, s-au întâlnit. Bărbații au scos bâtele și pistoalele și au început să se lupte.

Potrivit martorilor, scandalagii au spart geamurile unor mașini, s-au împușcat și chiar s-au lovit cu mașinile, notează argesenii.ro.

Disperați, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit Trupele Speciale ale Poliției. Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe scandalagii.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje ale Ambulanței pentru a-i prelua pe răniți și a-i transporta la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.