“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Scandal cu BÂTE și FOCURI DE ARMĂ în fața Primăriei! Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe tigani – VIDEO

scnd

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital, iar alte zece au fost conduse la sediul Poliției. Numeroși indivizi au fost puși la pământ și imobilizați de mascați.

Scandalagii au continuat să arunce cu pietre și să se bată cu bâtele chiar și după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Mascații au intervenit în forță, în această dimineață, în fața primăriei din Bascov, după ce mai mulți indivizi s-au luat la bătaie și au tras cu pistoalele.

Totul s-a întâmplat în fața primăriei din Bascov (Argeș), acolo unde două familii de romi, care aveau conflicte mai vechi, s-au întâlnit. Bărbații au scos bâtele și pistoalele și au început să se lupte.

Potrivit martorilor, scandalagii au spart geamurile unor mașini, s-au împușcat și chiar s-au lovit cu mașinile, notează argesenii.ro.

Disperați, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit Trupele Speciale ale Poliției. Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe scandalagii.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje ale Ambulanței pentru a-i prelua pe răniți și a-i transporta la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.