SCANDAL: BRUXELLES-UL SPUNE: AFARĂ CU ROMÂNII! SUNT NEAMURI DE HOȚI!

bruxelles

Europarlamentarul Traian Ungureanu susține că în inima UE, la Bruxelles, atmosfera este tot mai tensionată. Oficialii occidentali îi acuză pe est-europeni că sunt “rasiști de ispravă” din cauza că nu sunt de acord cu cotele de refugiați impuse de Merkel, potrivit obiectivonline.ro.

“Mai precis, la reuniuni cu ușile bine închise la care europarlamentarii din Est încep pe scaun și termină sub mocheta pe care tropăie cu chiote antirasiste adevărații europeni. Votați sau nu pentru cote de refugiați!”, scrie eurodeputatul într-un articol pentru Adevărul.

Pentru că răspunsurile oficialilor est-europeni sunt negative, se constată că “statele din Est nu știu decât să profite. În consecință, Uniunea Europeană ar face bine să taie fondurile care curg nemeritat, odată cu sudoarea poporului german, spre Budapesta și București”.

În acest fel, este tot mai evidentă “unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord și Orientul Mijlociu”.

“Est-europenii, conduși cu brio de români, sunt neamuri de hoți care n-au ce căuta în UE. În același timp, migranții afro-arabi sunt descriși ca tot ce e mai harnic și mai cinstit de la Sfântul Francisc încoace”. Aceasta este părerea vesticilor, menționează Ungureanu.

„Sigur, suntem rasiști cum bine au înțeles prietenii din UE. Dar măcar știm cine suntem. În timp ce românii, ungurii și polonezii și alte popoare infecțioase înaintează pe drumul rasismului, germanii, francezii și alte nații emancipate se apropie de starea rarefiată în care a fi german sau francez e totuna, adică nimic, mai scrie Traian Ungureanu.

În încheiere, europarlamentarul subliniază că idealul Europei unite este departe, imigranții fiind preferați est-europenilor.“Unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord și Orientul Mijlociu continuă sub grija neabătută a idealismului german în zdrențe”, crede Traian Ungureanu.

VEZI SI: STIRE SOC DESPRE „REFUGIATI”: Atentie acest video este pentru toti romanii de pretutindeni!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

 1. perfect nu am nevoie de nici otara importatoare de islamici inclusiv UE o banda de smecheri in de ale politicii prost orchestrate,sa stea ei cu problemele si ineficienta islamica intr-o civilizatie pe care stramosii europei si-au varsat sangele sa o creeze ..

 2. Adevarul este ca suntem o tara de idioti, taranoi cu 2 clase ca trenul, indoctrinati religios, politic… Si da, suntem rasisti, hoti, mincinosi !!! Nu o mai totot scaldati… Astia suntem ca natie !!!

  • adevarul este ca bubuie prostia fudula in tine de mi se crapa monitorul

  • Csiszer ianyika

   Cristi da suntem "idioti" pentru ca am inventat foarte multe si un idiot este un om care are ideei.
   Taranoi cu 2 clase nu pot fi pentru ca masjoritatea romanilor au facut cel putin 8
   Indoctrinati religios , iti dau dreptate cu toate ca generatia tanara nu mai cred in oase de morti si cai verzi pe pereti.
   politic in campani pentru o galeata si o plasa de malai , ulei sau ce dracu au mai pus pentru a corupe romanul flamand care a ajuns sa nu mai aiba ce manca.
   Si da , nu suntem rasisti ci nationalisti , cand vezi ca copii nostri nu apuca o lucuinta pentru ca nu sunt bani pentru construnctia de locuinte dar in schimb sunt bani pentru ANL- uri noi noute sa le dea moca la arabi care sunt niste trantori si au sa ajunga exact cum sunt prin europa blocuri devastate sau cartiere in care politia nu intra de frica.
   Hoti si mincinosi , hmm poti citi ce cred despre asta in postul meu mai sus dar , tind sa cred ca tu ai crescut si trait doar printre acestia (cu toate ca vad ca cunosti bine scrisul si cititul in limba romana si ai mai mult de 2 clase) si crezi ca toti suntem ca natie la fel de unde si ideeile tale cu taranoi de 2 clase.

   Nu vrea sa te critic sau sa iti schimb opiniia dar eu nu ma incadrez in cele descrise de tine.
   Sunt cetatean roman de etnie maghiara dar sunt mai nationalist decat majoritatea romanilor.Sper ca nu toti romani gandesc ca tine despre noi ca natiune.

 3. Cred ca estici se adapteaza mai usor dar nu puiaza.Musulmanii si tigani da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *