Sarbatorile scot “crestinul” la iveala

20suta

De cand ma stiu m-am intrebat de ce doar in preajma sarbatorilor apar gigeii de peste tot si incep cu textul “sa fim mai buni acum”. De ce mama ma-sii sa nu fim buni tot timpul ci doar de Craciun si Pasti? Si de ce naiba trebuie sa fii mai bun in preajma sarbatorilor? Nu e destul ca esti bun tot timpul, trebuie sa fii mai bun in anumite zile? Dar nu despre asta-i vorba in acest articol. Aici e vorba despre cre(ş)tinul care e prost si, pentru ca nu-i prost destul, mai si semnalizeaza.

Vineri am vazut o stire la Digi24. Un nene a murit si organele sale au fost donate unor oameni care aveau nevoie de ele. Printre acei oameni se afla si o cretină. Da, o cretină fara “ş”. Ea credea ca e creştină dar era doar cretină. Si, pentru ca prostia nu iti tine gura inchisa, mai si semnaliza.

„Atât ne-am rugat toate rudele, toată familia, toţi prietenii să vină în Săptămâna mare încât Doamne, Doamne ne-a ascultat, ne-a auzit şi mi l-a adus în Vinerea Mare”, spune Mariana Barbu.

Stiti ce i-a adus proastei Doamne Doamne in vinerea mare? I-a adus un ficat. Da, un ficat. Asta i-a adus Doamne Doamne unei cretine in vinerea mare. I-a adus un ficat nou pentru ca toate neamurile, prietenii si chiar si ea s-au rugat la Doamne Doamne. Si, pentru ca Doamne Doamne e bun si te asculta, a omorat un jurnalist din Oradea pentru ca proasta satului sa aiba parte de un ficat nou nout. Ca doar n-a plans Doamne Doamne de dragul proastei si a deschis cerul si din el a cazut un ficat, nu? Nu, ficatul ala a iesit dintr-un om care a murit pentru ca s-a rugat proasta si tot neamul ei sa moara unul pentru a fi un ficat disponibil.

Bun Doamne Doamne asta, nu? Te rogi sa moara altul pentru ca tu sa-i iei organele, Doamne Doamne se executa imediat. Omoara un fraier pentru ca tu sa-i iei ficatul. Sau rinichiul. Sau inima. Sau corneea. Pentru ca TU meriti. Doar te-ai rugat, nu?

Ei bine, eu imi schimb testamentul. Am zis si cu alte ocazii ca sunt donator de organe si ca, in cazul in care crap, sa ia de pe mine tot ce-i posibil pentru a salva alte vieti. Dar acum deja vreau sa pun conditii pentru ca nu vreau ca organele mele sa ajunga intr-un cretin.

Prin urmare, organele mele vreau sa ajunga in cel care se pişă (daca-i permit rinichii) pe o icoana, in cel care da o palma unui popa si in cel care scuipa un sutanist cu busuioc in mana dreapta si cu mana stanga intinsa dupa bani. Da, in acesti oameni imi vreau organele.

Tinand cont ca-s bine, sanatos (si fizic si psihic), acest articol tine loc de testament si nu poate fi contestat de nimeni. Prin urmare, daca eu crap si organele mele au sansa sa ajunga doar la cretini care s-au rugat sa moara un om pentru ca ei cred ca merita sa traiasca, mai bine mi le aruncati la caini. Organele mele vreau sa ajunga la oameni care se roaga ca doctorii sa-i salveze, oameni care spera ca se gaseste o solutie care sa nu implice moartea unui semen de-al lor. Oameni care nu cred ca merita sa traiasca mai mult decat altii. Oameni care nu se roaga sa moara cineva pentru ca ei sa poata aprinde lumanari la biserica si pupa mana unui popa scarbos.

In concluzie, sarbatorile au scos ce-i mai bun din mine, dupa cum vedeti. Mai am ceva bun in mine, dar p-ala il scot maine.

Si, pentru ca tot e sfanta sarbatoare in care se presupune c-a inviat un evreu (chiar daca nu-i nici o dovada care sa sustina acest lucru), daca va simtiti cumva datori sa-mi aduceti aminte sau sa-mi reprosati ca mai bine ar fi sa tac in aceste zile pentru ca-s niste sarbatori sfinte, va rog sa respectati urmatoarele indicatii:

Articol de Sebastian Bargau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.