ȘAPTE MORȚI LA AZILUL DE BĂTRÂNI DUPĂ PRIMA DOZĂ DE VACCIN PFIZER

Din nou, nu există nici o semnalare directă către vaccin, care este cauza. Dar aceste știri despre creșterea numărului de decese și infecții covide în rândul persoanelor în vârstă după vaccinul Pfizer sunt acum din ce în ce mai multe, din păcate.

Șapte morți în rezidența spaniolă de bătrâni după prima doză de Pfizer în timp ce TOȚI rezidenții au testat pozitiv pentru virus, a doua doză încă urmează

Toți cei 78 de rezidenți ai unei case de bătrâni din centrul Spaniei au dat rezultate pozitive la Covid-19 după ce li s-a administrat prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech și cel puțin șapte persoane au murit, a confirmat luni organizatorii. Ei au subliniat că acesta este „primul moment” în care au fost afectați de virus, deoarece în timpul primelor două valuri nimeni nu a fost infectat cu covid 19.

Majoritatea celor care au cedat la virus au avut condiții existente, potrivit agenției de știri spaniole EFE, în timp ce patru rezidenți sunt spitalizați în prezent, iar 12 angajați au fost, de asemenea, infectați.

Focarul uriaș se află la Reședința pentru vârstnici Lagartera din zona Toledo, la sud-vest de capitala Madrid.

Cel puțin șapte persoane au murit din cauza unui focar covid-19 în reședința de vârstă Lagartera (Toledo). După cum a confirmat chiar centrul de vârstnici, toți rezidentii, 78 de ani, sunt afectați de covid-19 și rămân izolați în camerele lor, iar cei 33 de lucrători evoluează pozitiv. Înainte de a-și începe munca, trebuie să prezinte un PCR negativ.

De la adresa reședinței au subliniat că acesta este „primul moment” în care au fost afectați de virus, deoarece au rămas liberi de covid în timpul primelor două valuri.

Pe 13 ianuarie, toți rezidenții, inclusiv personalul căminelor de îngrijire medicală, au fost vaccinați cu prima doză de vaccin Pfizer, iar după șase zile au început să apară primele simptome la zece dintre rezidenți „, au explicat ei. Cinci zile mai târziu după ce au vaccinat și lucrătorii , a început concediul medical și săptămâna aceasta s-a confirmat că aproape toate cazurile se datorează covid-19.

Citiți și:  Avertisment de ultimă oră: Au apărut noi EFECTE ADVERSE ale vaccinurilor!

Unii membri ai personalului au început să se îmbolnăvească de virus la cinci zile după ce au fost vaccinați.

La 21 ianuarie, conducerea a aprobat decizia de a testa toți locuitorii casei și de a-i pune în carantină în camerele lor, cu familiile informate despre mutare.

Rezultatele testării, pe 25 ianuarie, au arătat că toți batranii au luat virusul în afară de unul, care a dat și el rezultat pozitiv la o dată ulterioară.

În decembrie, Curtea Supremă a Spaniei a dispus o anchetă asupra deceselor la căminele de bătrâni, care au fost o caracteristică tulburătoare a pandemiei timpurii, reprezentând 69% din toate decesele din Covid-19 în perioada 6 aprilie – 20 iunie.

Un pensionar a murit la șase zile după ce a fost vaccinat

„A doua doză l-a terminat”, a denunțat fiul bătrânului în vârstă de 84 de ani. Familia a depus plângerea în instanță.

Un bărbat de 84 de ani a murit brusc, în Spania, după ce a primit vaccinul împotriva coronavirusului. Salvador Romero, pensionar, locuia într-un azil de bătrâni și a fost imunizat acolo pe 30 decembrie cu vaccinul Pfizer. Trei săptămâni mai târziu, pe 19 ianuarie, a fost aplicată a doua doză, la fel ca restul rezidenților casei și unii dintre angajați. Și șase zile mai târziu a murit de pneumonie.

Familia a denunțat moartea la o secție de poliție din Valencia, Spania, pentru a delimita posibile responsabilități, atât de la spitalul geriatric, cât și de la Ministerul Sănătății însuși pentru a dispune vaccinarea fără garanții că pacienții sunt sănătoși. La momentul celei de-a doua inoculări, reședința nu își revenise după focarul care a apărut după prima doză și întrebările au început. Fiul său este clar: „A doua doză l-a terminat”, a plâns el în declarațiile jurnalistice. Alte mass-media locale spun că pacientul a fost unul dintre cei infectați, dar această versiune nu a putut fi confirmată.

Citiți și:  Avertisment de ultimă oră: Au apărut noi EFECTE ADVERSE ale vaccinurilor!

Salvador se pare că se simțea bine când vineri, 22, a fost văzut de un medic. Dar totul s-a schimbat în 24 de ore. „Sâmbătă au început să-l observe cazut și cu muci pe piept”, își amintește fiul. L-au transferat la un spital și acolo a murit „brusc”, luni, 24 ianuarie, din cauza pneumoniei în Spitalul de Sagunt (Valencia). Decedatul nu se afla în carantină și lucra pe cont propriu, așa că și-a dat consimțământul pentru a primi vaccinul de la Pfizer.

Romero ar fi putut să moară de Covid, deoarece între prima și a doua doză există posibilitatea să se fi infectat.

După cum se reflectă în plângerea la care a avut acces ziarul menționat mai sus, rudele „consideră că moartea tatălui lor s-a datorat unui efect advers al vaccinului anticovid și că, eventual, administrarea celei de-a doua doze a provocat o scădere foarte gravă a stării sale de sănătate, ceea ce a dus în cele din urmă la moartea sa”.

Prin urmare, i-au cerut judecătorului să păstreze corpul pentru a efectua autopsia și pentru a determina cauzele decesului, „precum și pentru a lua măsuri pentru a stabili dacă furnizarea vaccinului, având în vedere starea lui de sănătate precară dupa primul vaccin, ar fi putut fi inadecvat „. Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!