Șansă COLOSALA pentru Lia Olguța Vasilescu! Pe ce funcție va pune mâna. Iohannis este blocat

Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, susține că Lia Olguța Vasilescu are toate șansele să fie numită în continuare ministru la Dezvoltare și asta pentru că desemnarea sa de către PSD și respingerea ulterioară a lui Iohannis nu au urmat pașii legali.

Augustin Zegrean susţine că Olguţa Vasilescu nu putea fi refuzată de preşedinte dintr-un motiv foarte simplu. Numirea acesteia nu poate fi luată în calcul deoarece la momentul respectiv, postul nu era vacant. Continuând pe acelaşi fir logic, dacă postul nu era vacant, acţiunea PSD de a o nominaliza pe Olguţa Vasilescu nu poate fi luată în calcul.

Aşadar, aceasta ar putea fi propusă în continuare la şefia ministerului Dezvoltării.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

„Nu are decât să verifice legalitatea propunerii de numire şi să stabilească dacă îi numeşte sau nu. Se poate să fie propus un om care nu poate fi ministru, spre exemplu, el poate fi condamnat penal. Tocmai spuneam că s-au lămurit lucrurile. Preşedintele poate să refuze o singură dată. Dacă respinge prima propunere, acea persoană nu mai poate fi adusă a doua oară. Lia Olguţa Vasilescu nu a fost refuzată, ea nu a fost numită că postul nu era vacant”, a declarat Zegrean la România TV.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile