Sambata: MARSUL PENTRU NORMALITATE impotriva casatoriilor si adoptiilor homosexuale!

Fraţi români, în aceste zile se duce o luptă acerbă împotriva valorilor milenare ale poporului român. Familia, supranumită și biserica de acasă, este atacată în cel mai perfid mod de către comunitatea homosexual-europeană. Aderarea la UE obligă la astfel de compromisuri, terfelindu-ne valorile apărate cu mari jertfe de înaintașii noștri. Dacă marii noștri voievozi s-au confruntat cu păgânătatea în mari lupte, acum suntem nevoiţi să luptăm cu un dușman de-a dreptul satanic, cu care și o parte din păgâni nu este de acord.

Este vorba de luciferismul elitelor mondiale, masonice și satanice, care impun legi împotriva lui Dumnezeu și a firii omenești, precum drepturile homosexualilor. După cum știți, legea fundamentală a țării, Constituția, va fi modificată și s-a votat deja amendamentul care interzice discriminarea pe motive sexuale. Astfel, nu mai avem dreptul de a ne apăra de abuzurile făcute în public prin propaganda homosexuală, abuzuri care vor afecta sănătatea și educația copiilor dvs.

Chiar în această săptămână au loc manifestații de propagandă homosexuală, care se vor încheia sâmbătă prin parada gay pe străzile Bucureștiului. Acum, mai mult ca oricând, căci au de gând să adopte legi care să le dea și mai multe drepturi, trebuie să ripostăm! Dacă ei vor fi 1000 de persoane, noi trebuie să fim măcar 100 000. Și așa e puțin, căci comunitatea gay din România nu atinge nici măcar unu la sută. Să nu ne lăsăm rușinați de francezi, care s-au adunat peste un milion și în mai multe rânduri, protestând față de legalizarea căsătoriilor și a adopțiilor homosexuale.Dacă vom lăsa să treacă aceste legi favorabile lor, vor fi și mai greu de oprit. Nu se vor mulțumi cu atât, ținta lor fiind scoaterea familiei în afara legii, legalizarea pedofiliei și cine știe ce nebunii. Trebuie să ținem cont că aceste persoane sunt bolnave sufletește, lucru care le afectează modul de a vedea normalitatea, firescul și nu-i putem lăsa să decidă în locul nostru. Vom fi trași la răspundere mai mult decât ei, dacă nu facem tot ce ne stă în putință pentru stoparea legalizării acestor fărădelegi. Anunțați pe toți cunoscuții să fie pregătiți pentru un protest de amploare în București și fiți pregătiți ca să nu plecăm din stradă până nu vom avea o promisiune din partea Președintelui, a Guvernului că noua Constituție nu le va da drepturi homosexualilor, iar căsătoriile și adopțiile homosexuale nu vor fi legalizate, ci interzise! Chiar și manifestațiile lor, cum s-a întâmplat în Rusia. Să fiți pregătiți să rămâneți în stradă chiar și a doua zi. Luați-vă mâncare, apă, haine pentru ploaie și frig. Să vină preoții și să se facă rugăciuni în tot acest timp. Nu rezolvăm nimic doar cu un protest de câteva ore. Trebuie blocat centrul Bucureștiului, ca să se știe că aceste fărădelegi nu pot fi acceptate de un popor majoritar ortodox. În Franța sunt foarte puțini ortodocși și au ieșit peste 1 milion în stradă, dar tu ROMÂNE ce ai să faci, căci ești fiu al Bisericii lui Hristos, care pedepsește aspru pe sodomiți.

Citiți și:  Covid-19 fashion. Fuste pentru bărbați, noua tendință a „modei pandemice”

Marșul va avea loc sâmbătă, 8 iunie între orele 11:00 – 14:00 cu plecare din Piaţa Victoriei. De pe Foaie Nationala

9 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU