SÂMBĂTĂ, MARŞ AL TĂCERII ÎMPOTRIVA AVORTULUI LA BUZĂU. (VIDEO)

mars-antiavort-300x219Sâmbătă, 22 martie, la ora 13.30 va pleca de la bisericuţa din Parcul Crâng, un marş al buzoienilor care nu sunt de acord cu uciderea prin avort a pruncilor nenăscuţi.

Cifrele nu reflectă întreg adevărul pentru că multe alte avorturi sunt făcute în clinici şi cabinete particulare.

De asemenea, măsurile contraceptive folosite în mod excesiv, au, de asemenea, un rol decisiv în îmbătrânirea şi scăderea drastică a populaţiei României.

După ce va străbate oraşul şi va trece prin faţa celor mai importante instituţii din oraş, Marşul pentru viaţă se va încheia la Catedrala arhiepiscopală unde Înaltpreasfinţitul Ciprian va face o slujbă pentru acest eveniment.

Citiți și:  „Turismul avortului“ susținut de ministrul Sănătății din Suedia, pentru femeile poloneze: Veniți aici să vă ucideți copilul!

Buzoienii sunt aşteptaţi la Bisericuţa din Crâng, sâmbătă, 22 martie, de unde, la ora 13,30, va porni Marşul pentru viaţă, în memoria tuturor copiilor nenăscuţi.

Marşul de anul trecut s-a încheiat cu un semn venit parcă de la Dumnezeu. Pe cereul Buzăului au planat câteva zeci de minute mai multe berze. Sursa: Campus TV

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile