Salariul TAU RAMANE ASA dar parlamentarii isi MARESC PENSIILE! Iti place asa?

parlamentari

Parlamentarii si-au facut cadoul mult dorit,acordand intre doua si 6 mii de lei lunar, la pensie. Cei cu mai multe mandate petrecute ca senatori sau deputati primesc mai mult. Sefii lor intrec orice asteptare, fiind mult mai norocosi, in buzunarele lor ajungand un castig enorm. Un “om de baza” de la noi cu vechime dar si detonator al functiilor de conducere poate castiga peste 11 mii de lei. Liberalii sunt singurii care nu au fost de acord.

Plini de entuziasm, acestia au reusit sa reexamineze legea pensiilor special. In documentul cu pricina, presedintele Romaniei ceruse in vara anului 2015 sa se renunte la aceste dorinte prea mari. Parlamentarii ca de obicei, au avut un cuvant de spus in contra celor spuse de Klaus Iohannis.

Marin Anton, deputat UNPR a afirmat ca parlamentarii sunt oameni de seama in Romania si merita sa aiba aceste pensii fie ca vrem sau nu.
Unul dintre cei care au avut ideea acestui proiect, social-democratul pe nume Anghel Stanciu,este parlamentar de 23 de ani iar anul viitoar are de gand sa renunte la fuctia lui. Exceptand pensia de profesor, A Stanciu a votat marti sa I se mareasca pensia cu inca 6.300 de lei. El se scuza spunand ca atunci cand a scris legea, nu a dorit o schimbare pentru el, ci a “investit in viitor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. futu-va in gat de nesimtiti umflatii urati cu burtile marii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.