“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Salariu de 5.000 de euro în România! Te angajează imediat

salariu

Pandemia de coronavirus a afectat mai multe sectoare de activitate, însă domeniul construcțiilor se numără printre cele care au reușit să treacă bine peste restricții. Mai mult de atât, în primii doi ani de pandemie, domeniul a înregistrat și creșteri. Așa se explică salariile foarte bune care se încasează în acest sector.

Muncitorii din construcții o duc bine în continuare, chiar dacă societatea trece printr-o criză care parcă nu se mai sfârșește. De exemplu, un sudor câştigă între 650 şi 1.100 de euro net pe lună, dar poate ajunge şi la 5000 de euro.

Un angajat pe poziţia de inginer sudor are un salariu care variază, în medie, între 650 şi 1.100 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

Deși veniturile salariale sunt destul de atrăgătoare, în construcții, un domeniu în care este și foarte multă muncă fizică, există o lipsă acută de forță de muncă.

Oferta salarială e între 850 – 1100 euro lunar

„Un inginer sudor asigură respectarea cerinţelor tehnice definite de clienţi şi coordonează procesul de sudare conform standardelor.

Pentru un astfel de rol sunt căutaţi specialişti cu studii superioare tehnice, cu specializare în sudură, certificare IWE/EWE, IWI/EWI, VT, PT, MT şi experienţă în coordonarea sudurii. Pentru acest rol mai sunt necesare şi cunoştinţe avansate de limba engleză, abilitatea de a respecta termene limită, bune capacităţi de comunicare şi spirit de iniţiativă.

Oferta salarială este de 850 – 1.100 de euro net lunar, iar cele mai multe joburi sunt în Bucureşti, Călăraşi, Argeş, Ilfov, Constanţa şi Timiş”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit româniatv.net.

Există și bonusuri

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, al 13-lea salariu, pachet de servicii medicale la o clinică privată, cursuri de certificare.

În prezent, 1.054 de posturi vacante pentru poziţia de inginer sudor sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Călăraşi, Argeş, Ilfov, Constanţa şi Timiş.

Peste 27% dintre joburile active pe BestJobs afișează oferta salarială, sub forma unui interval. Potrivit datelor, aceste joburi atrag cu 40% mai multe CV-uri.

Pentru a încuraja acest demers, BestJobs oferă statistici salariale pentru cele mai frecvente roluri deschise de marii angajatori din țară și din străinătate, atât recrutorilor în procesul de completare a anunțului, oferindu-le informații relevante din piață, dar și candidaților, în cazul anunțurilor fără ofertă financiară.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.