PNL, PROGRAM DE GUVERNARE: Salariu de 1.000 de euro în România!

Partidul Național Liberal a publicat noul program de guvernare în care arată toate proiectele pe care le are în plan. Mai mult decât atât, PNL promite salarii de 1.000 de euro pe lună.

Partidul Național Liberal a publicat noul program de guvernare în care promite că salariul mediu net al românilor va crește cu aproape 50 de procente față de nivelul din 2020 și va ajunge la o mie de euro pe lună în 2024.

Liberalii promit o creștere a puterii de cumpărare a salariilor și pensiilor cu peste 30 de procente și reducerea inflației anuală sub 2 procente.

Mai mult decât atât, Partidul Național Liberal a notat în noul plan de guvernare că vor realiza cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în următorii patru ani, cu un ritm de creștere de peste 6 procente în anul 2024.

Liberalii mai promit și o majorare a PIB-ului României cu peste 450 miliarde de lei până la peste 1.500 miliarde de lei la finalul anului 2024, PIB-ul pe locuitor al României urmând să depășească 85 de procente din media UE27 la finalul anului 2024.

În plus, actualul Guvern promite crearea a peste 560 de mii de locuri de muncă mai bine plătite în economie.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.