Salariile de la Lidl: Cat castiga un lucrator comercial

Salariile angajaţilor lanţului german Lidl, prezent pe piaţa locală cu peste 150 de magazine, variază în funcţie de regiunea ţării, de perioada anului, de experienţa fiecărui salariat şi de vechimea în cadrul companiei.

Un lucrător comercial poate ajunge la un salariu brut de 2.600 de lei, în timp ce un şef de magazin poate câştiga 6.300 de lei brut. Reprezentanţii Lidl nu precizează însă care este profilul fiecăruia dintre cei doi angajaţi.

„Deţinem şi folosim un sistem modern şi automatizat de pontare a timpului lucrat în magazine, ceea ce permite menţinerea unei evidenţe exacte şi în consecinţă, plata integralăşi punctuală a orelor de lucru prestate”, spun oficialii companiei.

Citiți și:  DECIZIA luată de Guvern. Informația momentului pentru angajații din România!

Potrivit informaţiilor ZF salariile angajaţilor Lidl diferă în funcţie de oraşul în care aceştia lucrează, ţinându-se cont de puterea de cumpărare din zonă, de rata şomajului, de concurenţă şi de salariul mediu net din localitate sau judeţ. Potrivit informaţiilor din piaţă, salariile de început sunt de 800-1000 de lei net.

Sursa: Mediafax

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Sa vezi si celelalte lanturi cat de prost platesc lucratorii :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.