Salarii șocante! Județul în care paznicii ajung să câștige mai bine decât 3 sferturi din populație

Un nou scandal între putere și opoziție apare în plan local, în acest final de an. PNL acuză consilierii PSD-PMP-ALDE pentru „cadoul” mult prea mare pe care cei din urmă l-au făcut Direcției Județene de Pază.

Consiliul Judeţean Constanţa a aprobat o hotărâre prin care serviciile de pază vor fi remunerate cu sume care ajung să fie şi cu 50% mai mari decât ofertele operatorilor privaţi de pe piaţa constănţeană. Nu mai puţin de 1.5 milioane euro au fost alocate în total serviciilor de pază, pentru anul 2019.

În urma hotărârii votate de consilierii PSD-PMP-ALDE, paznicii obiectivelor care aparţin Consiliului Judeţean Constanţa vor fi plătiţi cu 24, 37 lei/oră, ceea ce generează un salariu de aproape 1000 euro pe lună.

Citiți și:  Elevi, SĂLTAȚI din școală ca niște infractori. Poliția a venit cu duba după ei!

„Consilierii liberali au votat împotrivă, insă proiectul de hotărâre a fost aprobat cu sprijinul PSD-PMP şi ALDE. „Este inadmisibil ca, în condiţiile în care este nevoie de investiţii în aparatura spitalului judeţean, în şcolile din judeţ, în infrastructura judeţeană, în drumuri şi poduri, cei de la conducere să nu aibă ochi pentru aceste probleme. Găsesc, însă, bani pentru unele direcţii ale Consiliului care ”taie frunză la câini”. Cu acest contract, se lasă impresia că cei de la Conducerea Consiliului Judeţean sunt mai bine păziţi decât preşedintele României” a comentat Marian Cruşoveanu pentru EVZ.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile