Salarii de EXCELENȚA in Poliția Română pentru agenții care au amendat 2 deputați PSD intr-o shaormerie

Este decizie a Poliției Române. Agenții care i-au amendat pe deputații PSD care au făcut scandal la o shaormerie din București primesc salarii de excelență. Aparent, șefii lor consideră că polițiștii merită bonusuri de 10% vreme de șase luni de zile pentru că au amendat doi deputați, conform România TV.

În același timp, alte mii de polițiști din România, care prind criminali și hoți sau care iau parte la operațiuni periculoase nu primesc nimic în plus la salarii pentru că oamenii cu care au ei de-a face nu sunt celebri.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant. În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *