„Sa se descurce!” – Un lider din Bavaria a trimis la BIROUL ANGELEI MERKEL un autocar plin cu REFUGIATI

bus3-610x300

Un lider politic din Bavaria i-a trimis cancelariului Angela Merkel, la biroul din Berlin, un autocar plin cu refugiati.

Peter Dreier a avut, in toamna, o convorbire telefonica furiosa cu Merkel, in care a avertizat-o in legatura cu consecintele primirii unui numar mare de refugiati: „Daca Germania primeste un milion de refugiati, inseamna ca in colegiul meu vor veni 1.800. Ii vom lua. Dar o parte dintre ei vor fi trimis cu autocarul la biroul tau din Berlin”.

Acum se tine de cuvant. Joi dimineata, la ora 9.00, 52 de refugiati au fost imbarcati in colegiul lui Dreier, in Landshut, sudul Germaniei, si trimisi intr-o calatorie de sapte ore la Berlin, scrie The Local, care citeaza Die Welt. Dreier a precizat ca refugiatii au inteles de ce sunt in autobuz si ca sunt de acord sa mearga la biroul lui Merkel.

Citiți și:  S-a aflat ULTIMA DECIZIE luată de Angela Merkel! Unda de soc in toata lumea

Guvernul bavarez, care se impotriveste politicii duse de Merkel in privinta refugiatilor, a incercat sa-l opreasca pe Dreier, pentru a nu deteriora si mai rau relatia cu Berlinul.

Bavaria este cea mai afectata de venirea refugiatilor, marea majoritate ajungand direct aici din Austria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Foarte tare. Danke schon, Herr Dreier.
    I dont't speak German, but you are un example . Keep going.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.