„Să omor femei tinere a fost pasiunea vieții mele!”. Un criminal în serie a făcut mărturisiri înfiorătoare. Ce simțea după fiecare crimă

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din Statele Unite ale Americii a recunoscut că să omoare femei a fost „pasiunea vieții lui” și că după fiecare crimă se simțea extraordinar de bine și plin de energie.

Pe parcursul a trei luni, undeva la începutul anilor 1970, criminalul în serie Bernard Giles a ucis cinci femei care făceau autostopul. El le-a luat pe fiecare în parte și le-a dus în locuri îndepărtate, amenințându-le cu un pistol, după care le-a violat și le-a omorât.

Victimele acestui criminal au fost: două adolescente în vârstă de 14 ani, o adolescentă în vârstă de 17 ani, o altă tânără în vârstă de 18 ani, precum și o femeie în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

Bernard Giles a povestit, în cadrul unui interviu, și că, în prezent, o femeie habar nu are că a scăpat ca prin minune de el.

Criminalul a avut o copilărie fericită. Când și-a descoperit latura întunecată

Criminalul în serie a fost unul dintre cei patru copii ai unui cuplu normal și stabil. El a avut o copilărie fericită, fără vreun fel de abuz.

Bernard Giles „și-a descoperit latura întunecată” la vârsta de 22 de ani, când lucra ca electrician. Primul lui act de violență s-a petrecut în timpul unui joc la care participa și o vecină tânără. Când a prins-o pe femeie în locuința acesteia, a atacat-o.

„Îmi amintesc că o tot strângeam de cât, în joacă, cu tentă sexuală. De atunci, orice am văzut sau citit legat câtuși de puțin de violența sexuală împotriva femeilor a reprezentat un impuls pentru mine. Am devenit obsedat de asta”, a spus el.

Criminalul a mai spus că nu avea un anumit criteriu în alegerea victimelor sale, ci că era important doar „accesul” la acestea. Prin urmare, victimele lui au fost femei care făceau autostopul – o practică obișnuită în SUA anilor 1970.

Victimele erau „obiecte”, nu „oameni”

Criminalul a mai explicat că el și-a privit victimele drept obiecte – acest aspect fiind foarte important în săvârșirea crimelor.

„Nu îmi amintesc numele lor. De ce și-ar aminti cineva numele victimelor lui? Eu am văzut aceste femei ca și când ar fi fost niște obiecte”, a adăugat el.

Criminalul în serie a precizat că au fost mai multe femei care au scăpat, deoarece au făcut conversație cu el și, în acest fel, „s-au umanizat” în ochii lui.

El a mai spus că nu a omorât niciodată o persoană pe care o cunoștea și că nu a simțit niciodată că își dorește să își ucidă soția, de exemplu.

„Dacă îți place ciocolata, îți place ciocolata. Dacă nu ai voie să o mănânci, nu înseamnă că nu îți mai place”, a fost o comparație pe care criminalul a făcut-o pentru a-și „justifica” pasiunea de a ucide tinere.

Criminalul în serie, care are o fiică adolescentă, a spus că nu își asociază copilul cu victimele lui.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *