Să integrăm ȚIGANII în 10 pași simpli. Vezi aici cum.

tigani-romi

1. Se taie orice fel de alocație/subvenție pentru copilul tigan care nu merge la școală. Se taie și pentru frații lui mai mici care nu au încă vârsta de mers la școală. Dacă unul din ei crește și merge la școală acela primește alocația și din urmă, minus cât a primit fratele mai mare aiurea.

2. Orice mamă tiganca este prinsă la cerșit cu sugarul în brațe (de multe ori adormit cu alcool) rămâne fără el, bebelul intră în sistemul de stat ca orfan și ea în pușcărie. Fără discuții.

3. Orice copil tigan sub 16 ani este prins la cerșit de mai mult de două ori este preluat de sistemul de stat. Fără discuții.

4. Orice tigan peste 16 ani este prins la cerșit mai mult de două ori intră la mititica pentru o lună. Dacă recidivează termenul crește.

5. Orice tigan nu-și plătește impozitele pe proprietate sau nu are cum explica proveniența proprietății este executat silit pentru impozite și i se confiscă venitul neexplicat. Fără discuții.

6. Orice grup de tigani întră cu scandal într-o instituție a statului, că e vorba de spital, tribunal sau secție de miliție, intră o lună la răcoare. Dacă a făcut mai mult decât scandal, termenul crește.

7. Orice șatră/colectivitate de tigani este prinsă la furt organizat este băgată la mititica și copiii trimiși în sistemul de stat.

8. Orice pirandă este prinsă ridicându-și fusta în public, cu intenții agresive, este spălată cu gaz în zona scoasă la înaintare pentru diminuarea pericolului social.

9. Se revine la cuvântul oficial țigan. Rom a ajuns să aibă exact aceeași conotație negativă trăgând-o în schimb și peste cuvântul român.

10. Toate măsurile de mai sus se aplică pentru oricare alt cetățean al României, indiferent de etnie.

Norme metodologice:

1. După cum vedeți cei zece pași se referă doar la elementele negative ale societății în nici într-un caz la milioanele și milioanele de țigani respectabili de forma – am cunoscut romi mai de treabă, mai cinstiți, mai spălați decât românii. Ăsta pe care l-a cunoscut toată lumea e deja integrat și scutit de cei zece pași.

2. Închisorile ce vor acoperi cererea de cazare nu vor fi de tipul – avem nevoie de 500-600 de euro pe lună pentru un deținut – ci de genul – nu muncești mănânci mămăligă cu apă zilnic, 12-13 cazați în cameră, igiena și deratizarea e treaba oaspeților nu a altcuiva.

3. Fără discuții.

Articol de Ghita Traian, Reactii.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

18 comentarii

 1. Cand facem referendum ?

 2. Nu va o,,omorati'' intre voi mai oameni buni ,asta e rodul politicii romanesti de la '89 incoace ,asta e rodul capitalismului romanesc cu miliardari de carton ,de asta sa ajuns aici ,fiecare e nevoit sa-si caute o sursa de trai daca guvernul nu le-o ofera ,inii pleaca afara ,altii se chinuiesc inauntru ,altii fura la orice nivel sa o duca mai bine ,oricum cei care cersesc si fura acum o faceau si inainte si o va face si in continuare …!!

 3. Vasile Troaca

  De lagare de munca nu ainvatat nimeni la ora de istorie ?nu inchisori si orfelinate pentru boraci, ca sa traiasca dinbanii nostrii, ci justificarea traiului prin munca, asa cum fac toti oamenii onesti din Romania.
  ARBEIT MACHT FREI !

 4. tigani care fura omoara violeaza si care nu sint intregrati in sosietate tari sa fie omaratiiiiiiiiiii ne trebuie legile chinei in TARA NOASTRA .

  • Nu e bine sa fie omorati, poata mai regreta vreunul, trebuie inchisi "pe viata" fara drept de apel" in viata lui si la munca silnica nene, nu la distractie, puscaria este acum parfum.. Ar fi de munca de nu avem aer… Numai sa vrea cineva sa faca ceea ce trebuie.

 5. Viorica Balteanu

  Prea multe comentarii sunt sinistre! Pedeapsa capitală o pot dori numai decerebraţii: nu statul dă viaţă omului, de aceea a introduce CRIMA DE STAT (acesta e numele corect) este aberant. Care judecător este egalul lui Dumnezeu, ca să poată decide cine, când şi cum trebuie să moară un semen, chiar şi cu pielea negricioasă? Despre erori judiciare nu aţi auzit? În SUA, cam jumătate din cei executaţi sunt victime ale erorilor judiciare (voite sau nu). De fapt, pedeapsa cu moartea este introdusă cu scopul eliminării rivalilor politici. Există cazuri cutremurătoare de erori judiciare, de răzbunări politice. Nenorocirea este că nimeni NU A GĂSIT MODALITATEA DE A INTEGRA ŢIGANII. Se integrează numai excepţiile, cei mai mulţi REFUZĂ, RESPING TOTAL civilizaţia europeană. Şcoala, credinţa creştină pot schimba lucrurile, cu condiţia ca persoana respectivă să dorească acest lucru şi să nu fie “aluat rău” (“soi rău”). Pentru crime oribile, pentru pedofilie, pentru violatorii recidivişti ar trebui introdusă condamnarea pe viaţă, cu obligaţia de a munci opt ore pe zi.

 6. Ce-ti doresti aceea fa-ti tigane. Dac-ai fi om, ai vedea ca si ei sunt oameni. Sunt sigur ca ei nu-ti doresc tot astfel si tie. Ei ti-ar trasa numai 2-3 puncte dar, nici pe alea nu le-ai putea indeplini. NEINTEGRATULE.

 7. Si tiganul e om, dar numai de departe!

 8. @vali "integratule" cum 99% din romani s-au adaptat in tot acest timp dupa revolutie, pe cand 99% din tigani nu? Vorbesti de integrare? Nu i-a oprit nimeni sa se integreze, dar ei o dau cu legile lor, continua sa fure sa se comporte necivilizat sa ne faca de ras si o dau in scuze de genul ca noi nu-i integram si ca-i discriminam.Pe bune? Pentru 1 % trebuie sa-i suportam? NU!

 9. dute in pizde matii

  Eu cred ca esti un imbecil cel ce ai scris aceste idiotenii!

  • Hopaaa,avem printre cititori si un tigan care stie sa "citeste",minca-ti-as… Nu prea stie sa scrie,dar deja e prea mult.
   Stai putin sa discutam despre pedeapsa capitala si daca ar trebui sa fie reintrodusa sau nu. Vreunul dintre cinstitii cititori crede ca in tarile pe care noi le consideram civilizate cetatenii acestor tari s-au nascut civilizati? Sau ca felul in care se comporta in societate cetatenii acestor tari este doar datorita educatiei primita acasa si a instructiei primita in scoala? Parerea mea e ca nu. Au fost educati cu amenzi usturatoare, direct proportionale cu veniturile si cu legi (care se si aplica) care te priveaza de libertate pe termen lung sau,in cazuri extreme,atunci cind crezi ca e normal sa omori pe cineva pentru "X" motive, sa fii scos definitiv din societate. Nimeni nu are obligatia de a plati intretinerea unui detinut care omoara sau violeaza din pura placere sau rautate.

 10. Am 3 observații legat de țigani:
  1. Țiganii sunt o minoritate discriminată de către statul român și disprețuită de “albul majoritar” iar ei știu asta.
  2. Țiganii au în medie 5 copii la o familie, iar românii 1,3 copii la o familie, deci țiganii sunt viitorul.
  3. În anul 2020, depresia va fi prima boală ca răspândire pe planeta noastră, bolile cardiovasculare vor trece pe locul 2. Țiganii nu au probleme cu depresia pentru că ei trăiesc în grup și se ajută între ei, pe când “albii” sunt singuratici și individualiști.

 11. Nu prea sunt de acord cu exprimarea, umilirea publica sau inchisoarea (care poate fi mai usor inlocuibila cu lagarele de munca sau centrele de reeducare).

 12. Perspectiva este SUMBRA oameni buni. Trebuie actionat . Exista metode dar nu pot fi discutate public. Lucrate in liniste fara martori si discret. In 10 ani se poat schimba totul. Nu avem cu cine. Pentru ca acest neam l-a tradat pe Decebal, la taiat pe Viteazul, l-a starpit pe Brancoveni.. l-au ucis miseleste pe Vlad Tepes si pot sa va mai dau nume
  Cine doreste sa face ceva ……ar trebui sa inceapa cu inceputul . Un plan secret pana la executare si dupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *