Sa iesi in strada si sa protestezi ca sa-ti fie mult mai rau – asta inseamna sa fii cretin!

sa-fi-idiot

Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un popor să iasă în stradă pentru a da jos un guvern care
mărea salarii, pensii, alocaţii, indemnizaţii, etc., care scădea TVA-ul , preţurile, impozitele, etc., care repara nedreptăţile, plătea datoriile externe, readucea demnitate României şi românilor, etc., pentru a-l schimba cu un guvern care taie salarii, pensii, alocaţii, care nu va respecta legi prin care românilor li se acordau creşteri salariale, tichete de masă, vouchere de vacanţă, etc. pentru a da bani, între 30-50% la preşedinţie, servicii secrete şi speciale şi care măreşte impozitele şi numărul taxelor şi impozitelor…
VEZI SI: ISI BAT JOC DE NOI! Senatul A MARIT PENSIILE parlamentarilor!

Poporul român face excepție pentru că o face a doua oară şi, în cazul preşedintelui, pentru a treia oară… ceea ce aduce în actualitate spusele lui Ţuţea: POPORUL ROMÂN ESTE UN POPOR DE IDIOŢI.
Individa de la finanţe (cea care a fost cu ideea tăierilor de salarii, pensii, etc. in guvernul Băsescu+PDL… (Autor articol: Octav Pelin)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

  1. E in regula schimbarea. Vechiul guvern facea doar niste promisiuni demagogice in scopuri electorale.

    • Cred ca esti un simplu IDIOT…….sau esti unul din cei care beneficiaza de sistemul actual…. asta inseamna sa fii ,,mafiot".––––––––––-schifoooooooooooooooooooooooooooo

  2. Total de acord, Strada reprezinta la urma urmei, cretinismul poporului roman. Adjudecat!

  3. Domnule Victor, aici doar cretinii indobitociti de Ponta & Dragnea& Ghita Company au loc si pot sa se exprime asa cum doresc . Cei decenti, cu bun simt si inteligenti n-au loc . Asa cum nici postarea asta nu va aparea .

  4. Inseamna sa fii cretin daca accepti coruptia si incompetenta (ma adresez in special autorului articolului). Salariile, pensiile alocatiile nu pot fi marite fara o baza solida, cand tai investitiile nu mai poti "produce" in viitor retributii. Cresterea sanatoasa a nivelului de trai nu se poate face asigurand temporar remuneratiile, insa.. oamenii astia au iesit in primul rand pentru schimbarea mentalitatii colective, au strigat impotriva intregi clase politice – putere si opozitie, romanul se desteapta si pune mana pe par, am iesit in strada pentru ca nu mai avem incredere in politicieni. Cand oameni nevinovati mor striviti din pricina marlaniei unui ministru izmanar, cand mor arsi din pricina coruptiei, a mitei acceptate ca firesc atunci vantul schimbarii e la fel de firesc sa vina.

  5. Huo strada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.