Să fie ea? Prima imagine cu femeia incendiată la Ghimpați! Cazul care șochează România

A apărut prima fotografie cu victima odioasei crime descoperite la Ghimpați. Trebuie precizat că, deocamdată, nu s-a făcut identificarea oficială.

În urmă cu câteva zile, un șofer de TIR a sunat la Serviciul unic de urgență 112, pentru a anunța că pe marginea drumului principal, între Valea Plopilor și Ghimpați, o valiză arde în flăcări.

Printre flăcări s-a putut distinge silueta și părul lung al unei femei. Atunci, șoferul a decis să stingă focul cu ajutorul extinctorului, în timp ce multe alte mașini opriseră, iar pasagerii filmau nestingheriți toată scena.

La fața locului s-au deplasat imediat o armată de forte de ordine: Pompieri, SMURD, procurori de la criminalistică, INML-ul și poliția rutieră.

Din păcate, corpul fetei a ars în proporție de 90%, însă organele interne au rămas intacte. Ieri, după primele cercetări, s-a putut aproxima faptul că victima are între 20 și 25 de ani, a fost brunetă, slabă și mică de statură.

Tânăra al cărei cadavru a fost incendiat într-o valiză, pe marginea drumului, vineri seara, în Giurgiu, ar fi fost omorâtă în bătaie. Ipoteza a fost avansată în urma autopsiei, după cum susțin surse din cadrul anchetei citate de Antena3.

Omorâtă în bătaie la propriu!
Potrivit rezultatelor autopsiei, femeia, a cărei vârstă a fost estimată între 15 și 25 de ani, ar fi fost bătută până la moarte, iar mai apoi băgată în valiză. Conform anchetatorilor, ucigaşul i-a dat foc pentru a-şi acoperi urmele, în ideea că va scăpa neprins.

Cei care investighează cazul iau în calcul ca ucigașul tinerei să fi fost chiar iubitul acesteia, care a omorât-o în urma unui conflict, fondul geloziei sau, poate, din alte motive și care apoi ar fi încercat să scape de cadavru.

De asemenea, ei nu exclude nici variant ca tânăra să fi urcat într-o mașină la autostop, iar crima să fi avut loc din cauză că ar fi refuzat să întrețină raporturi sexuale.

În aceste condiții, autoritățile iau în considerare ca victima să fi locuit pe o rază de 150 de kilometri în jurul locului în care a fost descoperită. De aceea, procurorul de caz a solicitat poliţiştilor o listă cu toate persoanele dispărute din ultima săptămână de la nivelul întregii ţări, încercând să-i stabilească identitatea. De asemenea, criminaliștii lucrează la reconstrucția feței tinerei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.