Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

SA FIE DE LA VACCIN? Studentă în anul V la UMF Cluj, unde rectorul a condiționat participarea la practică pe baza vaccinului, decedată după 4 luni de la diagnosticarea cu cancer. Apropiații spun că boala a avut o evoluție galopantă

177932

O studentă din anul V Medicină de la UMF Cluj a murit la 4 luni de la diagnosticarea cu cancer. Din spusele apropiaților, boala a avut o evoluție galopantă, transmite Cluj24.

„Dragi colegi,

Ne exprimăm regretul pentru pierderea mult prea devreme a unei colege.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate către familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină.

S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Pentru cei dornici să-și ia rămas bun, vă anunțăm că priveghiul va avea loc sambătă de la ora 17:30 la Cimitirul Central, iar înmormântarea va avea loc duminică de la ora 13:00 la Cimitirul Central.

Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Organizația Studenților Mediciniști din Cluj.

„Conducerea, colectivul și studenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca își exprimă compasiunea și regretul pentru o viață curmată mult prea devreme. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia colegei noastre, Andreea Lobodă, studentă în anul V la Facultatea de Medicină. S-a stins o viață aflată abia la început de drum.

Vezi si – SA FIE DE LA VACCIN? Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, A MURIT SUBIT la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

Priveghiul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la ora 17:30, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca, iar înmormântarea va avea loc duminică, 4 decembrie, la ora 13:00, la Cimitirul Central.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, e mesajul postat pe pagina de Facebook a UMF Cluj.

Vezi si – SA FIE DE LA VACCIN? Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, A MURIT SUBIT la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

  1. Cancerul “tratat” cu chimioterapie si radioterapie va avansa rapid spre deces (in majoritatea cazurilor), din cauza slăbirii/distrugerii sistemului imunitar si nu numai.
    Cancerul se tratează corect prin post (se mănâncă puțin si mai des doar legume din gradina si fructe de pădure, struguri negrii naturali netratați (sau/si pudra din tescovina lor deshidratata) fără zahar si fără produse animale (doar f. rar ceva peste natural, nu de crescătoriei). Se doarme continuu 8 ore in fiecare noapte, si se face zilnic mișcare in aer liber pe afara, in lumina soarelui (plimbări sau alergări ușoare) fără stres ci cu optimism, pace sufletească si bucurie. Cancerul va dispărea in câteva luni sau chiar săptămâni.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.