fbpx
SOCIETATE

S-a urcat pe bloc şi a început să arunce în oameni cu cărămizi. Filmul unui incident care a terorizat un cartier din Suceava

suceava-scandal

Un individ a terorizat un cartier intreg din Suceava, dupa ce s-a urcat pe acoperisul unul bloc si a amenintat ca se arunca de-acolo, apoi a inceput sa arunce in toata lumea de pe strada cu niste caramizi.

Oamenii din bloc spun ca in fiecare an, de sarbatori, circul se repeta, mai ales daca barbatul, venit in vizita la rude, este omenit cu palinca si vin.

Barbatul de 48 de ani vine in Suceava, la rude, numai de sarbatori. Vecinii il stiau ca scandalagiu, dar sambata, dupa cateva pahare, omul s-a dat in spectacol mai periculos ca niciodata.

Speriati ca a inceput sa arunce in ei cu niste caramizi desprinse din hornul blocului, locatarii au sunat la 112.

Barbat: Cu ce sa ma ajuti pe mine?…

Politist: Cu ce vrei sa te ajut? Te ajut cu ceva?

Barbat: Eu nu mai am nevoie de nimic. Ma legeni, ce poti sa-mi faci. Lasa-ma sa traiesc. Am 50 de ani indata si am ajuns un prost.

De teama sa nu se intample o nenorocire, oamenii din bloc si-au incuiat copiii in casa.

“Se auzea scandal pe scara si eu le-am zis la copii sa incuiem usa ca se aude ceva pe hol. Am dat sa ies si mi-a fost frica. A inceput sa arunce cu caramizi… El intotdeauna face scandal cand vine aici. Noi cand stim ca el e aici stam in casa“, spune o femeie din bloc.

Din cauza caramizilor aruncate catre cei din jur, nimeni nu a indraznit sa urce la barbatul care statea de mai bine de o jumatate de ora pe bloc. La un moment dat, insa, un politist curajos a reusit sa il prinda de picior pe scandalagiu.

Lupta ca in filme s-a terminat cu bine pentru toata lumea. Barbatul a fost preluat de catre un echipaj al ambulantei si a fost dus la spital pentru un control psihiatric.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.