S-A DECIS: Senatul RESPINGE organizarea unui REFERENDUM asupra LEGALIZARII CASATORIILOR intre HOMOSEXUALI

explicatia-stiintifica-a-homosexualitatii-ce-se-intampla-in-genele-unei-persoane-cu-inclinatii-208273-550x357

Legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex a devenit o problema greu de depasit nu numai in Romania. Daca la noi se tot amana o hotarare, in Australia subiectul este dezbatut cu ardoare si se doreste o rezolvare cat mai rapida a neplacerilor legate de casatoria neobisnuita.

Astfel, senatul australian a respins luni noaptea propunerea guvernului. Cu putin timp in urma, guvernul cerea raspicat acceptul convocarii unui referendum asupra legalizării căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, plebiscit căruia i se opuneau apărătorii drepturilor homosexualilor.

VEZI SI: IOHANNIS VREA LEGALIZAREA CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI: Este greşit să mergem pe calea religiei crestine

Lumea era impartita in doua: unii cereau clar legalizarea, in timp ce altii jurau ca fac tot posibilul ca asa ceva sa nu existe in tara lor. Desi sunt numeroase cazuri de homosexualitate, cetatenii Australiei nu sunt de acord cu o casatorie legala intre astfel de persoane, pe care le considera lipsite de valori morale.

Ştim că majoritatea australienilor, la fel ca majoritatea parlamentarilor, sprijină reforma”, a declarat Greenwich.

VEZI SI: Iata LISTA ONG-urilor care SUSTIN casatoriile intre HOMOSEXUALI: MONICA MACOVEI si NICUSOR DAN vor sa schimbe ROMANIA

Australia, care este de acord cu  uniunea civilă în unele dintre statele sale, a primit critici de la diferite organizaţii pentru ritmul lent al legalizării căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *