„S-A URCAT CU ROTILE PE PAT!”. O şoferiţă s-a înfipt cu Mercedesul într-o casă

O şoferiţă s-a înfipt cu un autoturism Mercedes într-o casă, în urma unei coliziuni cu o altă maşină. Accidentul, care putea avea urmări tragice, s-a produs în Ploieşti.

Alarma a fost dată în această dimineaţă. Un apel la 112 anunţa că în Ploieşti, pe strada Băicoi, a avut loc accident rutier în care au fost implicate două maşini, un Mercedes şi un SUV.

Din primele informaţii, se pare că un tânăr în vârstă de 25 de ani care se deplasa la volanul maşinii de teren nu ar fi respectat indicatorul „STOP” amplasat la intersecția străzilor Băicoi cu Inotești, intrând în coliziune cu un alt autoturism, un Mercedes, condus de o femeie.

După impact, şoferiţa nu a mai putut controla direcţia maşinii, care a rupt gardul unui imobil, apoi a intrat efectiv în casă.

„Uitaţi, dacă erau fata cu copiii acolo, acum erau morţi. A rupt gardul şi s-a urcat cu roţile pe pat. Noroc că am schimbat contorul de gaz de aici că-l făcea praf!”, a declarat proprietara casei.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.