S-A SINUCIS Petrică Mîțu, alegând să se vaccineze, chiar dacă se știa cu probleme cardiace?! Mafia din presă și Sănătate să fie băgată la închisoare pentru genocid!

„Sunt printre primii soliști de muzică populară care s-au vaccinat și vreau să mor în glorie”.

Aceasta declara pe facebook Petrică Mîțu în primăvară, luând în derâdere efectele adverse mortale ale serurilor experimentale Covid. Se vaccinase cu ambele doze. Doar că, nici el, dar mai ales nici măcelarii ce l-au vaccinat nu și-au pus problema că vaccinul i-ar putea fi fatal datorită afecțiunilor cardiace de care suferea, mai exact fibrilație atrială, adică inima îi bătea neregulat, dar cu un ritm ridicat. Avea și insuficiență de valvă mitrală și erau toate motivele să facă cheaguri, din cauza bolii, chiar și fără Covid.

În aceste condiții, știind din miile de cazuri că vaccinurile experimentale Covid provoacă la rândul lor cheaguri de sânge ce pot duce la AVC și miocardite, ce poate fi mai clar că vaccinurile i-au fost fatale, iar faptul că moartea a survenit la scurt timp după tratamentul cu oxigen hiperbaric de la Clinica Nera, este doar o pură coincidență!

Canalelor tv dau dovadă de o ticăloșie complice cu crima, căci pun tunurile pe o clinică ce a tratat până acum sute de cazuri fără nicio reclamație, procedura fiind recomandată chiar și pentru recuperarea după probleme cardiace, iar în cazul ATI-urilor care au făcut terapie cu oxigen industrial (!) nu s-au scandalizat în niciun fel.

Un alt aspect important, pe lângă efectele mortale ale „vaccinurilor”, aflăm Petrică Mîțu că a murit intubat la ATI (!!!) din cadrul UPU Reșița. Pentru că avea saturație de oxigen mică (fapt ce arată că doar o ședință de oxigeno-terapie hiperbară nu a avut niciun efect), s-a încercat să i se pună mască, dar pentru că nu a suportat-o, a fost transferat pe secția de Anestezie – Terapie Intensivă (ATI) și a fost intubat.

E o tragedie ce s-a întâmplat, dar gluma și joaca de-a vaccinarea ne poate costa pe lângă viață, iată că și mântuirea! Cazul acestui artist ne aduce aminte de o altă sinucidere, prin acceptarea vaccinării, a episcopului Gurie al Devei, care a suferit complicații cardiace, în urma celei de-a treia doze de ser experimental. Cu toate că s-au înțepat fără discernământ, toți au contactat covid, iar ipoteza că în urma vaccinării, sistemul imunitar devine mai vulnerabil, devine tot mai plauzibilă!

Concluzia pe care trebuie să o tragem în urma acestor tragedii este că cel mai important în lupta cu viroza covid este să avem un sistem imunitar nealterat, iar acest lucru se poate face printr-o alimentație cât mai sănătoasă, sport, plimbări în natură departe de orașe, vitamine C, D, zinc și nădejde în Dumnezeu, fără nicio teamă sau panică indusă artificial de criminalii din mass-media!

Vezi – SE MOARE ȘI COMPLET VACCINAT! Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian a murit în urma unor complicații post-Covid. Oare o fi avut o formă de moarte mai ușoară?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *