S-A SINUCIS! AUTORITĂȚILE AU FĂCUT ANUNȚUL LA ORA 00:05

O altă tragedie la început de weekend. Din păcate, România se confruntă din ce în ce mai des cu astfel de situații îngrozitoare. Rămân în urmă familii îndoliate, distruse, rude și prieteni care nu reușesc să dea un răspuns tuturor întrebărilor referitoare la moartea fulgerătoare a persoanei dragi.

Polițiștii au fost alertaţi, vineri dimineaţă, cu privire la un deces în staţia CFR Palas. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, impiegat de mişcare la CF Palas – care fusese joi în tură de noapte – a fost găsit mort, secţionat de tren.

Din primele informații reiese că este vorba despre o sinucidere. Bărbatul a părăsit biroul în care era obligat să stea pe parcursul turei, imediat după ce a dat OK-ul unui tren să îşi continue traseul pe o anumită linie. Apoi s-ar fi aşezat fix pe linia pe care urma să treacă trenul, trupul acestuia fiind secţionat în două. A murit pe loc.

Bărbatul nu avea pe el nici vesta reflectorizantă pe care impiegaţii trebuie să o poarte în cazul în care sunt nevoiţi să iasă din birouri pentru manevre.

Bărbatul era însurat şi avea doi copii, iar familia nu îşi poate explica gestul. Mai mult, nu se ştie nici de ce bărbatul avea medicamente în birou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.