S-a bagat și mai rău la apă. S-a scufundat pontonul lui Turcan. Reacția ministrului

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, se bagă și mai rău la apă. După ce în mediul public au apărut imagini cu pontonul inaugurat de ea și care acum a intrat la apă, liberala a avut reacție cel puțin amuzantă, dacă nu ar fi de plâns.

Într-un răspuns pentru Antena3, Raluca Turcan a spus: „Nu imaginea este importantă în acest caz, ce este cu adevărat important și ceea ce mă preocupă este să avem garanția, ca autorități publice, că acest centru nu prezintă riscuri nici pentru copii și nici pentru personalul care-l deservește”.

Cum??? Garanții că nu există riscuri?? Păi, e deja scufundat!!! Poate o fi vrut să zică altceva și iar e presa ea.

„Acum mai puțin de o lună, Raluca Turcan se lăuda pe Facebook cu o tăiere de panglică la înghesuială; lansa un centru pentru copiii cu dizabilități plasat pe un ponton.

Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării.
Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu.
Până când cineva va investiga cum s-a ajuns aici și care este implicarea Consiliului Județean Tulcea, trebuie întrebată #echipacastigatoare ce-i cu potemkinada asta care ține trei săptămâni.
Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului, a scris pe Facebook persoana care a publicat imaginile.

Turcan a participat la Tulcea, la lansarea primului centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară, proiect privat realizat de o fundație.

„Centrul mobil inovator, care în următorul an va asigura servicii de recuperare pentru aproximativ 100 de copii din Delta Dunării, este rezultatul parteneriatului dintre Fundația SERA ROMÂNIA și PENNY Romania, compania care a finanțat achiziția vasului plutitor. Centrul itinerant este instalat pe un ponton plutitor, echipat cu aparatură medicală modernă și va circula în Deltă și în localitățile riverane Dunării pentru a asigura perioade de terapie frecvente și predictibile pentru copiii cu posibilități reduse de transport”, arăta într-un comunicat transmis la inaugurare Consiliul Județean Tulcea.

La momentul inaugural, Turcan a publicat pe pagina sa de Facebook fotografia.

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *