S-a întors ROATA: Un medic care a batjocorit scepticii vaccinului Covid, MOARE la câteva zile după ce a fost vaccinat (VIDEO)

Un medic polonez a murit la doar câteva zile după administrarea injecției experimentale de COVID. Se spune că cauza morții a fost insuficiența cardiacă. Cu toate acestea, ceea ce este cel mai ironic este că a înregistrat un videoclip al injecției sale în timp ce batjocorea anti-vacciniștii.

Povestea oficială este că Dr. Rogiewicz a murit de “insuficiență cardiacă”, dar este dureros de evident că a suferit cel mai grav eveniment advers dintre toate asociate cu vaccinul: moartea.

În timp ce era injectat, un doctor mascat. Rogiewicz i-a spus arogant camerei:

„Vaccinează-te pentru a te proteja, a celor dragi, a prietenilor și a pacienților.”

El a continuat să facă mișto de „anti-vacciniștii” care contestă faptul că vaccinurile Covid-19 nu au fost niciodată testate pe termen lung de siguranță și nici producătorii lor nu sunt răspunzători în caz de rănire sau deces.

Citiți și:  Florin Cîţu a dezvăluit când vor scăpa românii de purtatul măştilor

„Și pentru a menționa rapid, am informații despre anti-vacciniști”, a declarat el în poloneză. „Dacă doriți să contactați Bill Gates, puteți face acest lucru prin intermediul meu. De asemenea, vă pot furniza rețeaua 5G din organismul meu. Îmi pare rău că nu am vorbit puțin, dar doar am primit autism. ”

Dr. Rogiewicz a crezut că este amuzant cu aceste comentarii demne de încredere, dar nu știa puțin că gluma va fi în cele din urmă asupra lui. În doar câteva zile scurte, injecția experimentală a terapiei a lui Bill Gates i-a pus capăt doctorului Rogiewicz.

„Noaptea, prietenul și colaboratorul nostru, Dr. Witold Rogiewicz, a murit brusc “.

Citiți și:  Cum arată noua normalitate: Pașapoartele de vaccinare vor putea stabili unde poți merge și ce poți face

„Suntem devastati de aceasta veste. Trimitem cea mai profundă simpatie familiei pe care a iubit-o foarte mult. Nu ne vine să credem … Witek, ne va fi foarte dor de tine. ”

903 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU