S-a găsit ‘ușa’ secretă a lui Klaus Iohannis! Intrarea pe unde i-ar fi primit pe puciștii din PSD

O nouă bombă detonată în spațiul public! A fost descoperită intrarea secretă care duce la președintele României, Klaus Iohannis.

Pe aici, puciștii din Partidului Social Democrat ar fi intrat la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu șeful statului, susține jurnalistul Cătălin Tache, în Național.

Intrarea secretă care duce la Klaus Iohannis se află pe strada Ana Davila. „Uite că statul paralel, cel pe care Klaus Iohannis îl neagă cu atâta înverșunare i-a pus la dispoziție președintelui român o intrare secretă prin care au fost aduși în biroul său de la Palatul Cotroceni toți cei care nu trebuiau văzuți, în frunte cu mai multe valuri de „puciști” din Partidul Social Democrat”, notează Tache.

Citiți și:  Iohannis, pus la zid pentru decizia Guvernului PNL: Vă cer să fiți OM!

Iar pentru a da un singur exemplu de cum este folosită ”portița” din discreta ”înfundătură” laterală Ana Davila este suficient să amintim că, departe de știința celorlalți lideri ai Partidului Social Democrat, pe aici a fost introdus până și fostul premier Mihai Tudose la întâlnirile de taină cu Klaus Iohannis! Și tot pe aici, „pe la hotel” au intrat în mare secret, vârâți ”pe ușa de din dos” de către cei de la unitățile „speciale” ale Serviciului de Protecție și Pază nu doar puzderie de alți „trădători” din PSD, dar și alți înalți demnitari ai statului român și, îndeobște, emisari mai puțin oficiali ai unor susținători externi ai actualului președinte, precizează Cătălin Tache.

Citiți și:  Iohannis pregătește un regim personal autoritar. Dorește control total pe guvern și pe PNL prin intermediul premierului. DETALIILE negocierilor secrete

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile