S-a emis SOS: O femeie goală plutește moartă în apă. FINALUL operatiunii este ULUITOR

Echipajul de urgență a fost mobilizat pentru a salva o femeie goală care plutea înecată în apă. A fost emis şi un SOS cu un mesaj incredibil.

O echipă de scafandri de salvare în regim de urgență a fost zguduită după ce a răspuns la scena unei „femei goale care se îneacă” – doar pentru a descoperi că era de fapt o păpușă sexuală în mărime naturală care plutea în apă.

Gafa incredibilă a fost relatată pe Twitter de YouTuber-ul Natsuki Tanaka, care a crezut inițial că asistă la salvarea unei femei în orașul Hachinohe din coasta de nord-est a Japoniei, a raportat Kotaku.

Camioanele de pompieri, mașinile de poliție și ambulanțele au ajuns la locul păpușii „înecate”.

SOS: salvează-ne păpușa
„În timp ce filmam un videoclip legat de pescuit, am crezut că este un cadavru care plutea în apă, dar a fost o păpușă explozivă”, a scris Tanaka despre scena ciudată, care a avut loc săptămâna trecută.

Martorul a adăugat că altcineva a sunat şi a informat în mod eronat autoritățile despre femeia „înecată”, determinând să sosească o armată de servicii de urgență „Blues Brothers” , gata să salveze ceea ce ei credeau că este o persoană în pericol.

Într-adevăr, fotografiile însoțitoare arată mai multe brigăzi de pompieri și salvare, polițiști și o ambulanță care lucrează pentru dragarea manechinului din apă în fața unei mulțimi de spectatori.

Din fericire, jucăria pentru adulți a fost „salvată în siguranță”, potrivit lui Tanaka.
Nu este clar cum a ajuns păpușa în apă. Poate că iubitul devotat al păpușii gonflabile s-a săturat în cele din urmă de sufletul ei rece de silicon.

Cu toate acestea, un alt utilizator de Twitter, care a documentat cu atenţie salvarea bizară a presupusei femei, a criticat incidentul cu aruncarea ilegală a gunoiului supradimensionat, ceea ce nu este surprinzător, dat fiind legile stricte ale Japoniei privind aruncarea gunoiului.

Mai mult, o companie japoneză a conceput o modalitate mai simpatică și totodată ecologică de a scoate la pensie manechinii gonflabili – făcându-le o înmormântare completată cu lumânări, funerari și chiar alte manechine în „doliu”, scrie nypost.

Sursa: evz.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!