S-a elucidat misterul cazului Bode! SPP-istul, amenințat că-i lipește poza Ralucăi Turcan pe bord dacă nu ajunge la timp!

S-a elucidat misterul cazului Bode! SPP-istul, amenințat că-i lipește poza Ralucăi Turcan pe bord dacă nu ajunge la timp!

Jigodism la cel mai înalt nivel: ministrul care şi-a lăsat şoferul să conducă la limita tentativei de omor este apărat de preşedintele țării!

Lui Iohannis nu i se pare că accidentul lui Bode e la fel de grav ca cel al lui Gabi Oprea. Pentru că nu au fost victime.

Domnu’ Iohannis, am înțeles, şi dumneavoastră vă plac girofarul şi sirenuca, ba chiar şi coloana oficială. Ne amintim. Dar aveți rezon: la Bode nu au fost victime mu pentru că nu s-ar fi încercat, ci doar pentru că nu s-a reuşit. Maşina aia era condusă, aşa cum se vede clar din filmare, aproape cu intenția de a omorî oameni. S-au vazut încadrări la tentativă de omor pentru gesturi mai blânde.

Dacă permiteți, încă o observație: încetați odată să vă credeți mai deştept decât cei care v-au ales. Să vă credeți şi să vă şi manifestați ca atare. Nu e cazul.

Vezi: ION CRISTOIU IL SPULBERA PE KLAUS IOHANNIS DUPA ACCIDENTUL LUI LUCIAN BODE!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.