S-a elucidat marele MISTER: De ce Vladimir PUTIN umbla mereu cu bratul drept lipit de corp

putin-brat-590x300

Expertii in studiul comportamentului considera ca stilul neobisnuit de mers al liderului rus isi are radacinile in manualul KGB din fosta Uniune Sovietica. Faptul ca isi tine bratul drept aproape de corp si nu il balanseaza aproape deloc tine de un antrenament al agentiei sovietice de securitate.

Mai marii de la Kremlin, inclusiv premierul Medvedev, doi fosti ministri ai apararii, Anatoli Serdiukov si Sergei Ivanov, si Anatoli Sidorov, un comandant din armata rusa, merg intr-un mod similar. Uimiti, expertii in limbajul corpului au crezut initial ca presedintele ar suferi de Parkinson, boala ce se caracterizeaza prin tremurat, rigiditate musculara si miscari incete si imprecise. Altii au crezut ca e vorba chiar de un atac cerebral, conform aktual24.ro.

Citiți și:  Un nou CONFLICT pe harta lumii. China provoacă SUA

putin-brat2

Insa medicii olandezi care investigau aceste afirmatii au declarat ca nu este deloc probabil ca presedintele rus sa aiba boala, tinand cont de faptul ca ridica greutati si practica judo. In loc de asta au descoperit un document rar al KGB-ului, care da instructiuni clare despre cum trebuie sa se miste ofiterii de informatii pentru a avea acces cat mai usor la arma.

„In mers, este absolut necesar ca arma sa fie tinuta la piept sau in mana dreapta”, explica ghidul sovietic.

putin-brat3

Bastiaan Bloem, profesor de neurologie la Centrul Medical al Universitatii Radboud din Olanda, scrie urmatoarele: „Teoria noastra este ca acest nou mers, pe care noi l-am numit ‚mersul pistolarului’, ar putea rezulta dintr-o adaptare comportamentala, probabil declansata de KGB sau de alte forme de antrenament cu armament, in care participantii sunt invatati sa isi tina mana dreapta aproape de piept cand sunt in mers, acest lucru permitandu-le sa ajunga repede la arma cand se confrunta cu un inamic.”

Citiți și:  Occidentul deține un "BUTON NUCLEAR" prin care ar putea prăbuși regimul Putin. Dungaciu explică însă de ce butonul nu va fi apăsat

putin-brat4

Putin a avut parte de un an de antrenament KGB dupa ce a absolvit universitatea in 1975. Timp de 16 ani a fost ofiter de informatii in cadrul agentiei sovietice de spionaj, dupa care a intrat in politica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.