S-a dus in mijlocul sustinatorilor lui Dragnea si a FILMAT in timp ce era INJURAT de babe si mosi! „Acesti oameni amarati n-au vazut in viata lor cum arata 10.000 de euro, dar sustin un bogatas penal” – Video

Jurnalistul Malin Bot s-a dus, marti seara, in mijlocul membrilor PSD veniti in fata DNA pentru a-si inregistra un video-comentariu. Spusele lui Malin Bit au starnit furia multimii si au determinat o reactie agresiva din partea secretarului general al PSD Marian Neacsu.

Peste 100 de membri si simpatizanti ai PSD s-au strans in fata DNA pentru a-si arata sustinerea fata de Liviu Dragnea. Malin Bot s-a dus in mijlocul lor pentru a realiza o inregistrare video critica fata de Dragnea.

„Acestia sunt oameni amarati care vin sa sustina un bogatas. Foarte multi dintre oamenii de aici nici nu stiu cum arata 10.000 de euro, dar ei vin sa sustina un penal acuzat ca a fraudat 21 de milioane de euro. In spatele meu vedeti efectele manipularii si dezinformarii practicate de mafia TV.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

Foarte multi oameni in varsta, oameni indusi in eroare care vin sa sustina aici un infractor. Oameni care n-au vazut in viata lor cum arata 10.000 de euro. Dar sustin un infractor care este acuzat ca a produs o frauda la fonduri europene de 21 de milioane de euro. Lozincile lor sunt exact lozincile de la Antena 3 si de la Romania TV, ca sa intelegeti ce efect produc aceste televiziuni care manipuleaza asupra publicului”, a spus Malin Bot in huiduielile simpatizantilor PSD.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a parasit sediul DNA dupa aproximativ o jumatate de ora, fara a da declaratii presei.

El a iesit din institutie flancat de un cordon de jandarmi, in scandarile sustinatorilor, dar si ale contestatarilor. Primii au strigat „DNA, fara cucuvea”, iar ceilalti — „Justitie, nu coruptie”.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Mai multi lideri ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacsu, deputatul Catalin Radulescu, alaturi de alte aproximativ 100 de persoane, s-au aflat, marti seara, in fata sediului DNA pentru a-l sustine pe presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Dragnea a fost chemat pentru a fi anuntat de procurori ca i se pune sechestru pe avere in dosarul „Tel Drum”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

  1. Mare vină are și Jandarmeria care-i apără pe hoți, ei fiind plătiți din bani contribuabililor. Lăsați poporul să-i taie pe trădători de țară.

  2. Mare vină are și Jandarmeria care-i apără pe hoți, ei fiind plătiți din bani contribuabililor. Lăsați poporul să-i taie pe trădători de țară.

  3. da bravo lui un roman curajos

  4. bravo lui un roman curajos nu credeam ca mai exista

  5. da bravo lui un roman curajos

  6. bravo lui un roman curajos nu credeam ca mai exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.