S-a detonat nucleara în PSD! Acuzatii BOMBA pentru Dancila

Liviu Pleșoianu se teme că-i va fi blocată candidatura la șefia PSD și de asemenea și candidatura lui Codrin Ștefănescu la funcția de secretar general al partidului.

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a anunțat marți că se va înscrie în cursa pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat, luptându-se pentru această poziție cu premierul Viorica Dăncilă.

”Astăzi, la ora 12.30, îmi voi depune candidatura la sediul central din Băneasa pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat. De asemenea, mă voi înscrie oficial în vederea desemnării candidatului PSD pentru prezidențiale”, a anunțat acesta pe Facebook.

Pleșoianu se teme că va fi blocată atât candidatura sa cât și cea a lui Codrin Ștefănescu. Despre candidatura sa a spus că se încearcă blocarea printr-un element birocratic în sensul că îi trebuie susținerea organizației din care face parte. Acesta a mai precizat că în cazul lui Codrin Stefănescu există zvonuri conform cărora funcția de secretar general ar urma să fie scoasă, această funcție urmând să fie atribuită în cadrul CEX.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă se află în spatele acestor lucruri și cine crede că se află cu adevărat în spatele premierului acesta a spus:

”Nu stiu. Doamna Dancilă a spus ca vrea să fie democrație în partid. Eu îmi doresc un singur lucru. Îmi doresc să ajung la acest congres și să vorbesc în numele milioanelor de oameni care ne votează și care nu pot să ințeleagă cum este posibil ca un om care până pe 26 mai se exprima într-un sens și după 26 mai se exprimă în cu totul alt sens. (…) Doamna Dăncilă a și spus că este alt om, că s-a regăsit pe sine, că pana acum n-a fost dânsa. Va dați seama Premierul României spune că n-a fost cu adevărat ea însăși până acum. N-am cum să nu mă gândesc la faptul că e teleghidată. (…) În spatele Vioricăi Dăncilă nu pot fi decât oameni care vor să controleze acest partid. Doamna Dăncilă sper să nu aibă sfetnici care vin din zona serviciilor. (…) Serviciile au un rol foarte important în statul român dar poate totuși facem un efort ca oamenii care-și asumă o carieră politică să nu mai aibă legătură cu serviciile.”

Pe 13 iunie, preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că a decis să candideze la funcţia de preşedinte al partidului la congresul care va avea loc în 29 iunie. Ulterior, ea a precizat că ar dori să candideze şi alţi colegi sau colege la preşedinţia formaţiunii, “pentru că aşa trebuie să fie în democraţie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.