S-a detonat NUCLEARA în cazul Caracal! Monstrul Dincă, APROAPE DE LIBERTATE

S-a detonat nucleara în cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă este aproape de libertate. Procurorii ar fi comis o greșeală imensă. Totul a fost dezvăluit de către avocatul familiei Alexandrei Măceșanu care trage un semnal de alarmă. Trebuie intervenit imediat pentru a nu se comite o eroare uluitoare.

Nimeni nu s-ar fi putut gândi la un asemenea scenariu, dar acesta este cât se poate de posibil. Monstrul Gheorghe Dincă ar putea rămâne liber în condițiile în care oamenii legii ar comite greșeala carierei. O spune avocatul familiei Alexandrei Măceșanu.

Aurel Moldovan avertizează. Dacă procurorii DIICOT trimit în judecată dosarul lui Dincă sub acuzații de omor, competența structurii este discutabilă și ar putea fi contestată foarte ușor. Dar asta nu e tot. Dacă dosarul nu e trimis în judecată până la finele lunii ianuarie 2020, Moldovan avertizează că Dincă poate fi pus în libertate.

„Ne-au pus la dispoziție aceste volume pentru a vedea ce cercetări au făcut cu privire la acuzațiile de trafic de persoane. Urmează să vedem dacă familia Alexandrei va veni să vadă dosarele. Noi am cerut contra expertiză la IGPR, dar încă nu ni s-a răspuns. De când am întrat în această cauză am spus că nu sunt probe care să demonstreze crimele comise de domnul Dincă. E vorba de administrare incorectă de probe. Dincă poate fi pus în libertate dacă organul de urmărire penală nu soluționează dosarul. Ar putea să fie liber.

DIICOT este o instituție mare în statul de drept, nu se poate face de râs. Trebuie să trimită dosarul în judecată. Trebuie să disjungă dosarul, că dacă se trimite în judecată sub această formă e discutabilă competența. Dincă e pus sub acuzare pentru două omoruri, dar unde e traficul de persoane”, a declarat Aurel Moldovan.

Monstrul Gheorghe Dincă a îngrozit toată România după ce a mărturisit ce le-a făcut tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Monstrul din Caracal le-a spus procurorilor că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra și Luiza. În ciuda acestei mărturisiri, procurorii nu ar fi reușit să strângă destule probe pentr a avea un dosar sigur care să-l trimită pe Dincă în pușcărie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *