Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

S-a detonat nucleara! Dăncilă LOVESTE PUTERNIC în Dragnea. E șocant ce s-a întâmplat în PSD

dancila33

Liviu Dragnea este contestat acum un număr important de lideri ai PSD. În urmă cu puțin timp a fost luată o decizie care i-a șocat pe mulți social-democrați

O decizie care a fost luată în urmă cu puțin timp a produs stupoare în interiorul PSD. Tablourile cu Liviu Dragnea au fost date jos de pe pereții sediului din Kiseleff.

„După preluarea puterii în PSD de către Liviu Dragnea, în toamna lui 2015, în sala de presă au fost aduse mai multe tablouri cu noul lider al social-democraților. Dragnea apărea în mai multe ipostaze, fie de la conferințele de presă, fie de la discursurile rostite la mitingurile de partid. La trei săptămâni după ce Liviu Dragnea a fost arestat, iar Viorica Dăncilă a ajuns președinte interimar, a început renovarea sălii de presă. Pereții au fost vopsiți în alb, iar tablourile cu Liviu Dragnea au dispărut”, informează Europa Liberă.

Muncitorii ar fi comentat, potrivit sursei citate, că tablourile cu Dragnea nu vor mai fi repuse la locul lor.

“Am înțeles că vor aduce niște televizoare sau vor pune altceva. Tablourile cu Dragnea nu vor mai fi puse pe pereți”, susțin alți angajați din PSD.

Fostul lider PSD a fost încarcerat în data de 27 mai, la Penitenciarul Rahova, în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Acesta are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.