S-a detonat nucleara! Dăncilă LOVESTE PUTERNIC în Dragnea. E șocant ce s-a întâmplat în PSD

Liviu Dragnea este contestat acum un număr important de lideri ai PSD. În urmă cu puțin timp a fost luată o decizie care i-a șocat pe mulți social-democrați

O decizie care a fost luată în urmă cu puțin timp a produs stupoare în interiorul PSD. Tablourile cu Liviu Dragnea au fost date jos de pe pereții sediului din Kiseleff.

„După preluarea puterii în PSD de către Liviu Dragnea, în toamna lui 2015, în sala de presă au fost aduse mai multe tablouri cu noul lider al social-democraților. Dragnea apărea în mai multe ipostaze, fie de la conferințele de presă, fie de la discursurile rostite la mitingurile de partid. La trei săptămâni după ce Liviu Dragnea a fost arestat, iar Viorica Dăncilă a ajuns președinte interimar, a început renovarea sălii de presă. Pereții au fost vopsiți în alb, iar tablourile cu Liviu Dragnea au dispărut”, informează Europa Liberă.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

Muncitorii ar fi comentat, potrivit sursei citate, că tablourile cu Dragnea nu vor mai fi repuse la locul lor.

“Am înțeles că vor aduce niște televizoare sau vor pune altceva. Tablourile cu Dragnea nu vor mai fi puse pe pereți”, susțin alți angajați din PSD.

Fostul lider PSD a fost încarcerat în data de 27 mai, la Penitenciarul Rahova, în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Acesta are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.